Δείτε Βίντεο-Πάτρα: «Φτωχό» σε παραβατικότητα το τριήμερο του Καρναβαλιού- 250 προσαγωγές από την Ασφάλεια

Η έντονη και συνεχής παρουσία ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας στο κέντρο και σε διάφορα σημεία της Πάτρας κατά την διάρκεια του τριημέρου του Καρναβαλιού, απέδωσαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, τα κρούσματα παραβατικότητας περιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Η Ασφάλεια Πατρών από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας προχώρησε σε 250 προσαγωγές ύποπτων ατόμων. Κατά τους προληπτικούς ελέγχους συνελήφθησαν περισσότερα από 15 άτομα. Συγκεκριμένα 8 άτομα  για χρήση ναρκωτικών ουσιών, 3 για κατοχή βεγγαλικών, 3 για διαρρήξεις και 2 άτομα σε βάρος των οπίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και ένας αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας για τον οποίο υπήρχε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη απάτη στην χώρα του.

Τα αποτελέσματα της αστυνομικής δράσης παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαουρδάς

Επιπλέον το περασμένο Σάββατο, μετά από  επιχείρηση της Αστυνομίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη έμπορος ναρκωτικών.  Πρόκειται για 32χρονο Αλβανό ο οποίος πουλούσε κοκαϊνη σε 22χρονο ομοεθνή του. Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι και το αυτοκίνητο το εμπόρου βρέθηκαν 10 συσκευασίες με 25,16γρ. κοκαϊνης και τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 3 κιλών και 215γρ.

 

advertisement