Πωλούν πλυντήρια και τηλεοράσεις προς ένα ευρώ!

Μίξερ, πιστολάκια μαλλιών, τοστιέρες, ακόμα και πλυντήρια, τηλεοράσεις και κινητά τηλέφωνα, όλα προς ένα ευρώ! Αυτή ήταν η εκπληκτική προσφορά ενός πολυκαταστήματος στο Παλέρμο της Σικελίας, που αποφάσισε να πουλήσει προς ένα μόλις ευρώ τα πρώτα πενήντα τεμάχια σε κάθε κατηγορία, για να γιορτάσει τον έναν χρόνο λειτουργίας του. Ήταν αναμενόμενο ο κόσμος να συρρεύσει στο κατάστημα για να αποκτήσει σε αυτή την τιμή τα προϊόντα, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα δινόταν μάχη μεταξύ των πελατών και θα σημειώνονταν ακόμα και τραυματισμοί.

Εκατοντάδες κόσμου εισέβαλαν στο «Expert Papino» παρασύροντας στο πέρασμά τους αντικείμενα και ανθρώπους, στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν τα προϊόντα σε προσφορά. Το χάος που προκλήθηκε δεν το είχε προβλέψει ούτε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι, παρότι είχε φροντίσει να ενισχύσει τους άνδρες ασφαλείας. Αρκετές γυναίκες λιποθύμησαν, μια τραυμάτισε τον καρπό της, ενώ κλήθηκε η αστυνομία για να επαναφέρει την τάξη και ασθενοφόρα για να περιθάλψουν τους τραυματίες. Δύο νεαροί συνελήφθησαν με την κατηγορία της κλοπής, ενώ σε κάποιους χώρους του καταστήματος προκλήθηκαν ζημιές.
Όπως λένε πολλοί, από θαύμα δεν υπήρχαν νεκροί. Σίγουρα τον επόμενο χρόνο ο Τζαμπαρίνι, θα το σκεφτεί διπλά να γιορτάσει με τον ίδιο τρόπο τα δευτέρα γενέθλια του «Expert Papino».

 

advertisement