Πάτρα: Σημαντικό εύρημα στο σπίτι της δολοφονημένης Κωνσταντίνας Κουλούρη- Εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ

 

Γενετικό υλικό το οποίο δεν είχε μέχρι σήμερα ταυτοποιηθεί και είχε εντοπιστεί στο σπίτι της άτυχης 84χρονης Κωνσταστίνας Κουλούρη, εξετάζεται από στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα.

Ωστόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν καταφέρει να συλλέξουν γενετικό υλικό από υπόπτους οι οποίοι έχουν ήδη προσαχθεί και τα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Οι έρευνες καθυστερούν αφού η διαδικασίες ταυτοποίησης είναι εξαιρετικά χρονοβόρες και η λίστα αναμονής στα εγκληματολογικά εργαστήρια απαιτούν υπομονή.

Να σημειωθεί πάντως οτι για τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, «αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας η εξιχνίαση του εγκλήματος» σε βάρος της 84χρονης μητέρας του γνωστού ναυτιλιακού πράκτορα Γιάννη Κουλούρη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, απο τον ίδιο της το γιο, δεμένη στα χέρια και στα πόδια στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους.

Ο θάνατός της οφείλεται σε ασφυξία που προήλθε απο το φίμωμα με μονωτική ταινία του στόματός της και της μύτης της από άγνωστο δράστη ή δράστες που επιχείρησαν να την ληστέψουν.

 

advertisement