Καταγωγή από την Πάτρα είχε ο Έλληνας Κωνσταντίνος Καρράς που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία

Πατρινές ρίζες από την πλευρά της μητέρας του έχει ο Έλληνας που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία.Ένας δυναμικός άνθρωπος ήταν ο Κωνσταντίνος Καρράς που δολοφονήθηκε από ισλαμιστές αντάρτες.

Μάλιστα ο άτυχος 34χρονος άνδρας διέμενε για δύο περίπου χρόνια στην γιαγιά του στη συνοικία Αγίου Διονυσίου, όταν εργαζόταν για την Ολυμπία Οδό.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Καρρά  παντρεύτηκε στην Αθήνα και με τον σύζυγό της απέκτησαν τρεις γιους τον Γιώργο, και τους δίδυμους Βασίλη και Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος ερχόταν κάθε καλοκαίρι στην Πάτρα (ήταν ο πιο συχνός επισκέπτης στους συγγενείς του) ενώ είχε αναπτύξει φιλίες και με αρκετούς Πατρινούς στη γειτονιά του.

Η γιαγιά του άτυχου 34χρονου που εκτελέστηκε από τους φανατικούς ισλαμιστές της Νιγηρίας, ζει στον Άγιο Διονύση και έμαθε μόλις προχθές το τραγικό συμβάν με θύμα τον αγαπημένο της εγγονό. Ο Κωνσταντίνος Καρράς εκτός από τους θείους και τη γιαγιά είχε και αγαπημένους κουμπάρους στην Πάτρα με τους οποίους διατηρούσε άριστες σχέσεις. Μάλιστα ο παππούς του όταν ζούσε, διατηρούσε εργοστάσιο παρασκευής τσίπουρου στην Πάτρα.

advertisement