Μια σφαίρα για τον Γ.Γ. του Υπ.Οικονομικών

Ο φάκελος που παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, κ. Μέργος με το ταχυδρομείο, έκρυβε μέσα μία …σφαίρα! Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, κ. Μέργος παρέλαβε ένα φάκελο στο γραφείο του σήμερα διαφορετικό από αυτούς που λαμβάνει συνήθως, αφού ο συγκεκριμένος στο εσωτερικό του έκρυβε μία σφαίρα μικρού διαμετρήματος. Η σειρά του κ. Μέργου φαίνεται τελικά πως δεν άργησε, μετά τις δηλώσεις του για «υψηλά επίπεδα του κατώτατου μισθού».
Ο φάκελος έφτασε ταχυδρομικώς στις 11.40 το πρωί στο γραφείο του κ. Μέργου στο υπουργείο, στην οδό Νίκης, αλλά ανοίχτηκε στο ισόγειο από τους υπαλλήλους, οι οποίοι είδαν ότι περιείχε μία σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία και ο φάκελος παρελήφθη και εξετάζεται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, ενώ για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο φάκελο με σφαίρα και απειλητικό για τη ζωή του σημείωμα είχε λάβει πριν λίγο καιρό και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

 

advertisement