Οι δύσκολες ώρες της Βάνας Μπάρμπα και τα οικονομικά προβλήματα

Σύμφωνα με το ένθετο “People” της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, η Ελληνίδα ηθοποιός έχει αναγκαστεί να κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της και από μία σπάταλη γυναίκα να προσπαθεί να σταθεί τώρα στα πόδια της με νύχια και με δόντια.

Tο αλλοτινό sex symbol αναγκάστηκε λόγω κρίσης να εγκαταλείψει το σπίτι της στη Γλυφάδα, να πάρει την κόρη της από το ιδιωτικό σχολείο και να ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της ισχυρίζονται πως “η Βάνα τα φένει πλέον πολύ δύσκολα βόλτα. Οι οικονομικές δυσκολίες την έχουν υποχρεώσει να κάνει στροφή 180 μοιρών τόσο στις συνήθειες όσο και στον τρόπο ζωής της. Το κακομαθημένο κορίτσι που κάποτε επιδείκνυε με απόλυτη φυσικότητα τις σπατάλες του στο κοινό, τώρα παλεύει με νύχια και με δόντια να σταθεί στα πόδια του”.

Η πρώτη αλλαγή στη ζωή της ήταν να νοικιάσει το πολυτελές διώροφο διαμέρισμά που είχε αγοράσει πριν από χρόνια στη Γλυφάδα (ο ενοικιαστής, απ’ ό,τι λέγεται της έχει προπληρώσει ενοίκια δύο ετών) και να ζήσει σ’ ένα πολύ λιτό διαμέρισμα της ίδιας περιοχής.

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός έβγαλε τη Φαίδρα-Θεοδώρα από τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη όπου φοιτουσε, επιλέγοντας το δημόσιο σχολείο της γειτονιάς. Η ίδια φέρεται πως έχει δηλώσει ότι “αυτή η κίνησή μου με τρόμαξε στο ελάχιστο. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει σε πραγματικές συνθήκες ζωής, κάνοντας παρέα με τον Αλβανό και τον Βούλγαρο”.

Όσο αφορά τα επαγγελματικά της, αυτό το καιρό η Βάνα ανεβάζει την παράσταση “50 χρόναι έρωτας” με τη Μαρία Κορινθίου, Χριστίνα Παππά, Μαρίνο Δεσύλλα και Κώστα Σόμμερ στο “Les Petites Maisons” στη Γλυφάδα και μάλιστα έχει δεχθεί πρόταση να κάνει τουρνέ σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και την Αμερική. Συγκεκριμένα, η παράσταση θα ανέβει στο Southview Studios του Long Island της Νέας Υόρκης από τις 8 έως τις 11 Μαρτίου.

 

advertisement