“Θα πω αυτά που πρέπει κι όχι όσα θα ήθελα…χάριν της παραταξιακής ενότητας”!

Στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης Αχαΐας της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα υπό τον Γραμματέα της παράταξης Μανώλη Κεφαλογιάννη, παρέστη και μίλησε ο Υπ. Βουλευτής του κόμματος στο νομό Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Κατά την ολιγόλεπτη τοποθέτησή του, σημείωσε: “Σημασία δεν έχει το εάν εδώ είμαστε πολλοί, λίγοι ή ελάχιστοι, αλλά το γεγονός πως τη στιγμή που η Ν.Δ τραβάει μπροστά, αρκετοί από αυτούς που απουσιάζουν – της πρώτης γραμμής, της μεσαίας ή της οπισθοφυλακής – θα έχουν άποψη αύριο για την πορεία του κόμματος και την πολιτική του γραμμή.

Απόψε, σ’αυτήν την ΝΟΣ, αποφάσισα να πω αυτά που πρέπει κι όχι αυτά που πιστεύω και που θα μπορούσαν εκ βαθέων να πω.Κι αυτό χάριν της ενότητας της παράταξής μας.
Προσωπικά θεωρώ, πως την ώρα που η Ν.Δ αποτελεί το βασικό συστατικό της Τρικομματικής Κυβέρνησης, παράλληλα και ο Πρόεδρός της βρίσκεται στο τιμόνι της, παράλληλα το κόμμα μας επιχειρεί να επανακαθορίσει τις δομές του, τα βασικά πρόσωπά του που το διοικούν, καθώς και την ιδεολογική του πλατφόρμα, με άνοιγμα στην κοινωνία, από την οποία εξαρτάται και στην οποία απευθύνεται ή κρίνεται.
Δύο στοιχήματα υπάρχουν. Η αντιμετώπιση της ανεργίας από την Κυβέρνηση και η επίτευξη της ενότητας εντός της Ν.Δ, γιατί χωρίς αυτήν κάθε προσπάθεια θα πέσει στο κενό!Στηρίζουμε τις κυβερνητικές επιλογές απόλυτα, εκτός από εκείνες που βάλουν ανόητα κατά κάποιων κοινωνιών, όπως και πρόσφατα στην περίπτωση της κατάργησης του ΑΤΕΙ Αιγίου ή της μεταφοράς χιλιάδων σπουδαστών από την Πάτρα στο Μεσολόγγι.
Πολλοί από αυτούς που σήμερα λάμπουν διά της απουσία τους, είναι αυτοί που και μένα με συναντούν καθημερινά και με ρωτούν δεικτικά:”ακόμα στη Ν.Δ είσαι;”Σ’ όλους αυτούς η απάντηση οφείλουμε να’ ναι μία και ξεκάθαρη.Θα πω αυτό που εγώ τους απαντώ και μ’εκφράζει. “Αν όχι στη Ν.Δ…τότε προτιμώ να βρεθώ εκτός πολιτικής”!

 

advertisement