Απαγχονισμένος βρέθηκε 42χρονος

Απαγχονισμένος βρέθηκε βράδυ Παρασκευής ένας 42χρονος στα Μακρίσια Ολυμπίας. O 42χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία.  Ο 42χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του, διατηρούσε καφενείο στα Μακρίσια, ενώ παλαιότερα εργαζόταν ως μεταφορέας. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ βρισκόταν σε δικαστική διένεξη με την εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία είχαν αποκτήσει έναν γιο.

O 42χρονος αυτόχειρας, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, είχε αφήσει δισέλιδο ιδιόχειρο σημείωμα στο τραπέζι. Στο σπίτι του στα Μακρίσια έμενε μόνος του, ενώ συγγενείς του τον αναζητούσαν από το πρωί της Παρασκευής.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Μακρισίων από τον τραγικό θάνατο συγχωριανού τους που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του αργά το βράδυ της Παρασκευής. Τον τελευταίο καιρό ο 42χρονος, ο οποίος ζούσε μόνος του, φαίνεται πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να του είχε στοιχίσει πολύ το γεγονός της διάσπασης της οικογένειάς του, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε χωρίσει με τη σύζυγό του που ζούσε εκτός Μακρισίων με τον ανήλικο γιο τους.

Το τραγικό συμβάν έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στο χωριό, με αρκετούς κατοίκους να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του 42χρονου, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι έθεσε τέλος στη ζωή του. Τους λόγους φαίνεται πως εξηγεί στο δισέλιδο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο τραπέζι του σπιτιού μαζί με φωτογραφίες, στοιχεία τα οποία βρίσκονται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία διερευνά την υπόθεση, ενώ στο σημείο κλήθηκε και μετέβη αργά το βράδυ και ιατροδικαστής.

«Ήσυχο παιδί και φιλότιμο»

Ο 42χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος με σκοινί, μέσα στο σπίτι του, από φίλο του, που τον αναζητούσε από το πρωί της Παρασκευής, καθώς δεν είχε ανοίξει το καφενείο που διατηρούσε στα Μακρίσια. Ένα καφενείο από το οποίο προσπαθούσε να εξασφαλίσει τα προς το ζην, όταν πούλησε το ιδιόκτητο φορτηγό μεταφορών που είχε για πολλά χρόνια.

«Ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και φιλότιμος» λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά και καθημερινά περνούσαν από το μαγαζί του και τα έλεγαν, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι τον τελευταίο καιρό στενοχωριόταν πολύ για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Patrisnews, είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενικό του πρόσωπο τα προβλήματά του και έμμεσα είχε προειδοποιήσει για την απόφασή του να «φύγει», όπως είχε πει, με τον συγγενή του να θεωρεί ότι θα φύγει από το χωριό και θα αναζητήσει την τύχη του αλλού.

πηγη: www.patrisnews.com

 

advertisement