Σήκωσαν μισό τόνο σίδερα από εργοστάσιο

Συνελήφθησαν στο Ευηνοχώρι τρεις αλλοδαποί που έκλεβαν σίδερα.Το συνολικό βάρος των σιδήρων που είχαν αφαιρέσει ξεπερνά τον μισό τόνο. Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στο Ευηνοχώρι , από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 34, 27 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατ’ συναυτουργία. Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί, σε φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις αλλοδαποί, βρήκαν σίδερα συνολικού βάρους μεγαλύτερο του μισού τόνου.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, είχαν αφαιρέσει αυτά λίγη ώρα πριν τη σύλληψη τους από εργοστάσιο της περιοχής
Το όχημα των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων, η συνολική αξία των όποιων ξεπερνά τις 2.000 ευρώ. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ τα σίδερα που κατασχεθήκαν θα αποδοθούν στο νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας.

 

advertisement