Πάτρα: Καταγγελία για την Δημοτική Αστυνομία

 

Η Δημοτική Αστυνομία έγραψε Πατρινό για παράνομη στάθμευση σε ελεγχόμενη περιοχή που επιτρέπει μόνο οχήματα για μεταφορά εμπορευμάτων.

Ο καταγγέλων τους εξήγησε οτι ακριβώς εκεί είναι και το μαγαζί του και μόλις είχε κατεβάσει εμπορεύματα. Η δημοτική αστυνομία ήταν ανένδοτη, παρόλο που ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αλλά και του καταστήματος τους έδειξε δελτίο αποστολής που έτσι αποδείκνυε οτι πάρκαρε εκεί για να «κατεβάσει» εμπόρευμα.

 

Η απάντηση που πήρε ήταν για να το κάνει αυτό θα πρέπει το αυτοκίνητο του να είναι επαγγελματικό. Στην συνέχεια ο καταστηματάρχης προσπάθησε να τους δώσει να καταλάβουν οτι δεν είναι δυνατόν σε τέτοιες εποχές με αυτήν την οικονομική κρίση να έχει και δεύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο όπως και οτι δεν μπορεί να πληρώσει μια κλήση η οποία αποδεδειγμένα δεν έπρεπε να του δοθεί.

Ο καταγγέλλων έστειλε και φωτογραφίες του οχήματος της δημοτικής αστυνομίας το οποίο το είχαν παράνομα παρκαρισμένο οι δημοτικοί υπάλληλοι την ίδια ώρα που έγραφαν πολίτες για την ίδια παράβαση.

Πηγή: onairnews.gr

 

advertisement