Στο «Φώς στο Τούνελ» το έγκλημα στην βίλα Ζουμπατλή στο Λόγγο Αιγίου

 

Την υπόθεση ενός ομαδικού εγκλήματος που πάγωσε την Ελλάδα θα επιχειρήσει να «φωτίσει» σήμερα το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

Ο άντρας που πληρώθηκε για να εκτελέσει το χρυσό συμβόλαιο. Το παιδί που έγινε μάρτυρας του αποτρόπαιου εγκλήματος. Η επιστολή που χρόνια μετά ρίχνει φως στην ομαδική δολοφονία…

 

Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει νέα στοιχεία για το φρικτό έγκλημα του Λόγγου Αιγίου. Μία οικογένεια ξεκληρίστηκε μπροστά στα μάτια δύο παιδιών. Το μεγαλύτερο κατέγραψε την εικόνα του πληρωμένου εκτελεστή. Μία επιστολή που έφτασε στην εκπομπή αποκαλύπτει πρόσωπα και πράγματα και ανοίγει τον φάκελο της υπόθεσης από την αρχή.

Απόρρητο σήμα της Ιντερπόλ φέρνει νέα στοιχεία – Μία επιστολή και ένας μάρτυρας αποκαλύπτουν πρόσωπα και πράγματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το άγριο έγκλημα, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2005 και συγκλόνισε τόλη την Ελλάδα.

Ένα ή δύο άγνωστα άτομα εισέβαλαν σε βίλα που διατηρούσε Ελληνοαιγύπτιος επιχειρηματίας στο χωριό Λόγγος και άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο επιχειρηματίας, ο πατέρας και η μητέρα του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η σύζυγος του επιχειρηματία.

Νεκροί ήταν ο Νίκος Ζουμπατλής – Ραμζή, 40 χρόνων, επιχειρηματίας, κάτοικος Νέας Ιωνίας Αττικής, ο πατέρας του Μιχάλης Ζουμπατλής, 66 χρόνων, και η μητέρα του Καλλιόπη – Φανή Ζουμπατλή, 59 χρόνων.

Σοβαρά τραυματίστηκε η γυναίκα του 40χρονου, Αμέντ Χαναάν Ζουμπατλή, 45 χρόνων.

Από τη φονική εισβολή γλίτωσαν τα παιδιά του Ελληνοαιγύπτιου, ένα δεκάχρονο κορίτσι και ένα πεντάχρονο αγόρι.

 

 

 

advertisement