Δείτε photo & Video:Πάτρα – 240 προσαγωγές και 72 συλλήψεις αλλοδαπών κατά την επιχείρηση “Ξένιος Ζεύς”

Εβδομηντά δυο παράνομοι αλλοδαποί  εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν κατά την σημερινή αστυνομική επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Συγκεκριμένα κατά τους ελέγχους προσήχθησαν 240 άτομα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και συνελήφθησαν 72 καθώς διαπιστώθηκε πως βρίσκονταν παράνομα στην χώρα καθώς δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής. Οι παράνομοι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Αλλοδαπών στην Κόρινθο.

Η επιχείρηση «Ξένιος Δίας» τέθηκε σε εφαρμογή σήμερα στις έξι το πρωί. Κλιμάκια της τοπικής ΕΛ.ΑΣ συνεπικουρούμενα από  δυνάμεις γειτονικών υπηρεσιών πραγματοποίησαν ελέγχους σε διάφορα σημεία της πόλης των Πατρών, του Αιγίου και της Κάτω Αχαΐας.

Οι έλεγχοι για την παράνομη μετανάστευση στις περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ιδίως στη πόλη της Πάτρας, πραγματοποιούνται αμείωτα, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μέχρι στιγμής, στο πλαίσιο των δράσεων για την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», που εξελίσσεται από τον Οκτώβριο του 2012, αποκλειστικά στην Πάτρα, έχουν σημειωθεί τα ακόλουθα αποτελέσματα έχουν προσαχθεί 855 αλλοδαποί και  έχουν συλληφθεί 376.

Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης συνεχίζονται.

 

advertisement