Δυτική Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάραορίζονται ως θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την περίοδο έως την 31η Αυγούστου 2014 οι:

– Χριστοδουλόπουλος Χρήστος, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών (Προιστάμενος στο ΤΑΣ Πατρών).

 

– Αγγελόπουλος Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας.

– Υφαντής Νίκος, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών.

Αναπληρωτής του Περιφερειάρχη παραμένει ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας, στις 12, θα συνεδριάσει υπό την νέα σύνθεση της η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη.

Επίσης, στο πλαίσιο της ανάγκης της καλύτερης εποπτείας και λειτουργίας σημαντικών τομέων έργων της Περιφέρειας ο Περιφερειάρχης αξιοποιώντας τον θεσμό του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου ορίζει ως Βοηθούς Περιφερειάρχη τους:

-Δουγένη Δημήτρη, Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αρμόδιο για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας.

-Χριστόγιαννη Γιώργο, Γιατρό – Διευθυντή ΕΣΥ, αρμόδιο για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υγείας, Πρόνοιας και ΑμεΑ.

-Αθανασόπουλο Γιώργο,  Ηλεκτρολόγο – Μηχανικό, αρμόδιο για θέματα εποπτείας μεγάλων δικτύων Υποδομών και Υδρογονανθράκων.

-Παππά Γιώργο, Εκπαιδευτικό, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

-Βάλαρη Δημήτρη,  πτυχιούχο Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

-Στούμπου – Ζαχαροπούλου Ντία, πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων αρμόδια για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Ο Περιφερειάρχης το προσεχές διάστημα θα προβεί στην ανάθεση ευθυνών και σε άλλους περιφερειακούς συμβούλους, με τον ορισμό Βοηθών Περιφερειάρχη για επιμέρους τομείς έργου της Περιφέρειας.

 

 

advertisement