Διαρρήκτης γένους θηλυκού διέφυγε πηδώντας από μπαλκόνι!

Ακόμη και άνδρες «συνάδελφοί» της θα ζήλευαν τις ικανότητες μιας νεαρής τσιγγάνας που, παρ’ όλο που ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο είχε τρυπώσει την έπιασε στα πράσα και την ξυλοφόρτωσε, εκείνη κατάφερε να του ξεφύγει με σάλτο μορτάλε από το μπαλκόνι.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στα Δεμένικα της Πάτρας που διατηρεί και κατάστημα πολύ κοντά, ειδοποιήθηκε από τους γείτονες για την διάρρηξη και έτρεξε αμέσως. Μόλις έφτασε, είδε τέσσερα τσιγγανόπουλα που βρίσκονταν στον περίβολο να σκορπίζουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η «αρχηγός» τους, όμως, ήταν ακόμη μέσα και δέχθηκε την επίθεση του οργισμένου ιδιοκτήτη.

Ωστόσο, μπροστά στο ενδεχόμενο και να τις φάει και να συλληφθεί, η νεαρή τσιγγάνα προτίμησε να χορέψει το χορό του Ζαλόγγου βγαίνοντας στο μπαλκόνι και πηδώντας στο κενό από ύψος τεσσάρων μέτρων. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βγήκε βιαστικά έξω, σίγουρος ότι τουλάχιστον θα είχε τραυματιστεί, αλλά έμεινε έκπληκτος όταν την είδε να εξαφανίζεται τρέχοντας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σαν έμπειρη κασκαντέρ.

 

advertisement