ΠΑΤΡΑ:Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους νέους σε προσυνεδριακό διάλογο για 6-9 Απριλίου

6-9 Απρίλη θα πραγματοποιηθεί το 1ο Συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια των 4ήμερων εργασιών του Συνεδρίου, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να συζητήσει και να αποφασίσει το Κείμενο Πολιτικών Θέσεων αλλά και το Καταστατικό της.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας μπαίνει στο πλαίσιο του Συνεδρίου, σε μια μακρά προσυνεδριακή περίοδο στην οποία επιδιώκει να συναντηθεί με τη νεολαία της πόλης και να συζητήσει για τα προβλήματα της νέας γενιάς.

Να συζητήσουμε για την ανεργία, την επισφάλεια, την κατάσταση των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, τον ρόλο μας μέσα στα Πανεπιστήμια, την αλληλεγγύη μας σε πρόσφυγες και μετανάστες, την δράση μας απέναντι στους φασίστες και μια σειρά άλλα ζητήματα που αφορούν στη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Ο διάλογος γύρω από τα προβλήματα της γενιάς μας αλλά και η προσπάθεια συγκρότησης του πολιτικού σχεδίου εκείνου με το οποίο συλλογικά και οργανωμένα θα υπερβούμε τη σημερινή πραγματικότητα πρέπει να αποτελέσει υπόθεση της πλειοψηφίας της νεολαίας.

Κόντρα στη λογική που θέλει τα οργανωμένα αριστερά μέλη στη θέση των ''ειδικών'', οφείλουμε απαλλαγμένοι από βεβαιότητες και αυταρέσκειες να επιδιώκουμε συνεχώς την μαζικοποίηση του αγώνα μας. Κανείς δεν θα μας λύσει τα προβλήματα, παρά μόνο η ενεργή συμμετοχή μας στην οργανωμένη και συλλογική πάλη.

Την Κυριακή 12/03 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προσυνεδριακή διαδικασία και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας καλεί τις νέες και τους νέους που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία.

«Δεν Γυρνάμε Πίσω

Μαζί Να Χαράξουμε Τον Δρόμο.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Επικοινωνία

Σελίδα FB: Νεολαία Συριζα Πάτρας, Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.