Π.Ε.Α.Κ. Πάτρας: Η πρώτη συνεδρίασητα από τα νέα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης

Την πρώτη τακτική συνεδρίαση πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής, τα μέλη της νέας Επιτροπής Διοίκησης (Ε.Δ.) του Π.Ε.Α.Κ. Πατρών (Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο), στα γραφεία διοίκησης του Κολυμβητηρίου «A. Πεπανός».
Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν και τα 14 μέλη (τακτικά και αναπληρωματικά) της νέας διοίκησης, ενώ η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, αφορούσε τη βασική ενημέρωση των μελών για τη δομή και τη λειτουργία του Κέντρου, καθώς και την οργάνωση των αθλητικών του εγκαταστάσεων.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Νίκος Παπαδημάτος, καλωσόρισε τα νέα μέλη και ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι στόχος της νέας διοίκησης είναι η διαφάνεια, η αξιοπιστία και η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, με κύρια αρχή τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Παράλληλα, έγινε μια πρώτη ενημέρωση για την οργανωτική δομή του Κέντρου, τις υπηρεσίες, τα οικονομικά και τα νομικά θέματα που εκκρεμούν, καθώς επίσης και μια σύντομη αναφορά στα σωματεία τα οποία εξυπηρετούνται από τις αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάγονται στο ΠΕΑΚ Πατρών. Ο κ. Παπαδημάτος, αναφέρθηκε επιγραμματικά στους στόχους της νέας διοίκησης, αλλά και τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν στη λειτουργία του Κέντρου, λαμβάνοντας τη θετική ανταπόκριση του συνόλου των μελών για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στην κατεύθυνση της άμεσης επίλυσης όλων των ζητημάτων.
Να υπενθυμίσουμε τα μέλη της νέας Επιτροπής Διοίκησης, όπως αυτή καθορίστηκε
με το ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 822/07-10-2019.

1. ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παναγιώτη  Ιατρός γυναικολόγος, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον ΚΟΝΤΟΔΗΜΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ του Λεωνίδα Φυσικοθεραπευτή.

2. ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Διονυσίου, Ελεύθερος Επαγγελματίας, ως Αντιπρόεδρο, με αναπληρωτή τον ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Λάμπρου, Πυροσβέστη.

3. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Βασιλείου, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός ως Γραμματέα, με αναπληρωτή τον ΡΟΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Κωνσταντίνου Πολιτικό Μηχανικό.

4. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Βασιλείου, Ελ. Επαγγελματίας ως Ταμία, με αναπληρωτή τον ΚΛΗΡΗ ΣΩΤΗΡΙΟ του Διονυσίου Ελ. Επαγγελματία.

5. ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λέανδρου Πολιτικός Μηχανικός ως Έφορο, με αναπληρωτή τον ΚΑΠΕΡΩΝΗ ΘΕΟΦΑΝΗ του Νικολάου, Τραπεζικό.

6. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ιωάννη, Οικονομολόγος – Δημοσιογράφος ως Μέλος, με αναπληρώτρια την ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΛΑΜΠΙΑ του Δημητρίου Πολιτικό Μηχανικό.

7. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ του Χρήστου, Δημόσιος Υπάλληλος ως Μέλος, με αναπληρώτρια την ΦΟΥΡΦΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του Κυριναίου, Συνταξιούχο.