ΠΑΤΡΑ: Σύλληψη δύο ταξιδιωτών και των διακινητών τους παράνομα προς την Ιταλία – Αυστηροί έλεγχοι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών καθώς και του 33χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 33χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε ως συνοδηγό έναν 30χρονο αλλοδαπό και ως επιβαίνουσα μία 25χρονη αλλοδαπή, για τους οποίους κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών καθώς και του 24χρονου αλλοδαπού διακινητή τους και της 23χρονης αλλοδαπής άμεσης συνεργού του προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 24χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε από κοινού με την ανωτέρω 23χρονη ως συνοδηγό δύο (02) αλλοδαπούς ως επιβαίνοντες, για τους οποίους κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα και το Ι.Χ.Ε. όχημα.