Μιχάλης Ρέππας: Ζω από ελεημοσύνη, δεν έχω να πληρώσω αυτά που χρωστάω

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Ρέππας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για το θεατρικό έργο «Η Σκούπα» στο θέατρο Γκλόρια, μια κωμωδία που έχει στο επίκεντρο της την εργαζόμενη γυναίκα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα της κρίσης, ενώ παράλληλα μίλησε για τα… δικά του πάθη.

Για πρώτη φορά μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αποκαλύπτοντας πως χρωστάει 66.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, αφού ζει από την ελεημοσύνη τους.

«Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να μη μου πάρει τα πάντα η εφορία. Ότι θα έφτανα σε σημείο να μην καλύπτομαι για την ιατροφαρμακευτική, γιατί 60 χρονών, παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη και έχω φτάσει στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία επειδή δεν έχω λεφτά να τα πληρώσω.Δεν το είχα φανταστεί αυτό. 

Χρωστάω αυτή τη στιγμή 35.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και 31.000 ευρώ στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Αρα ζω από την ελεημοσύνη τους».

Για τη διαφήμιση που έκανε με τις τρεις Χάριτες:

«Τα χρήματα από τη διαφήμιση που είχα κάνει τα πήρε όλα το κράτος. Μακάρι να μην την είχα κάνει ποτέ».

Για την ηλικία του

«Έπαθα κρίση ηλικίας στα 47 μου, είδα τον Χριστό φαντάρο, γονάτισα». 

Η τελευταία φορά που χτύπησε το τηλέφωνο για την τηλεόραση:

«Το τηλέφωνο χτυπάει για προτάσεις κάθε τόσο και θα κάναμε ευχαρίστως τηλεόραση. Όταν ζητάνε 120 επεισόδια το χρόνο και μετεμψύχωση του Σαίξπηρ να είσαι, βλακείες θα γράψεις»

Για την άψογη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στο Θέατρο Άλσος:

«Η Δέσποινα Βανδή δεν κουράζεται, δεν πεινάει, δεν θέλει να πάει τουαλέτα, δεν ιδρώνει. Μια φορά την ρώτησα “να κόψω μια σκηνή”; Και μου λέει “κάνε ό,τι θέλεις”».

Αν θα έπαιρνε τον Ντάνο για ρόλο:

«Θα έπαιρνα σε παράσταση οποιονδήποτε νόμιζα ότι μου χρειάζεται για οποιονδήποτε λόγο. Το οποιονδήποτε. Έχω δώσει ρόλο σε γκαρσόνι που μας σέρβιρε, τον Κώστα Γκρέκα, γιατί αυτός μας φαινόταν ότι κάνει». 

thetoc.gr