Ασημίνα Ουστάλλι: Στα 16 έμαθα ότι με μεγάλωνε η μητριά, όχι η μητέρα μου

Η Ασημίνα Ουστάλλι που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και αποκάλυψε συγκινητικές λεπτομέρειες από τη ζωή της.

Η χαμογελαστή πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής εξήγησε πως η ζωή της δεν ήταν εύκολη, αφού έμαθε τυχαία σε ηλικία 16 ετών πως η βιολογική της μητέρα είχε φύγει από τη ζωή από ένα τραγικό δυστύχημα και την μεγάλωνε η μητριά της.

«Έχω χάσει την μητέρα μου, ήμουν μικρή μικρότερη από δύο ετών, δεν έχω μνήμες, δεν την θυμάμαι καθόλου. Έχω μόνο μία φωτογραφία της.

Είχε ένα δυστύχημα στο χωριό, δούλευε στα χωράφια έπεσε από άλογο και χτύπησε το κεφάλι της σε πέτρα.

Όταν έμενα με τους γονείς μου, τη φωτογραφία της μητέρας μου προσπαθούσα να μην την έχω σε εμφανές σημείο για να μην στενοχωριέται ο πατέρας μου.

Μέχρι τα 16 μου νόμιζα ότι η μητριά μου είναι η πραγματική μου μητέρα. Είχαμε φτιάξει ένα τόσο ωραίο περιβάλλον, δεν μου έλειπε η μητέρα μου. Γενικά η μητέρα μου (μητριά) μου φέρεται πιο ωραία απ’ ότι φαίρεται στην ίδια της την κόρη. Εχουμε πολλά κοινά και ταιριάζουμε πολύ.

Πώς έμαθε ότι δεν ήταν η πραγματική της μητέρα

Δεν μου το είπε κανείς, έτυχε να επιστρέφω από το σχολείο ανήμερα του θανάτου της μητέρας μου και ήταν η θεία μου με τη μητριά μου μαζί με μιλούσαν στο σαλόνι. Τις άκουσα να μιλούν για ένα θάνατο και μετά είπαν “πώς θα το πούμε στην Ασημίνα”. Και έτσι μπήκα στο δωμάτιο και μου το είπαν

Δεν το πήρα και τόσο ψύχραιμα, γιατί γκρεμίστηκε όλη μου η εικόνα, όλη η ζωή μου. Θύμωσα πάρα πολύ, έφυγα από το σπίτι, έλειπα για ένα διάστημα και έμενα στην ξαδέλφη μου. Μετά κατάλαβα ότι το έκαναν για το καλό μου και θα μου το έλεγαν αργότερα.

Αργότερα ζήτησα από τη μητριά μου να μου πει για τη μητέρα μου, να μου δώσει φωτογραφίες…

Στον πατέρα μου δεν έχω μιλήσει ακόμα για αυτό το θέμα, δεν μπορώ να του μιλήσω γιατί κάθε φορά που θα αναφερθώ φαίνεται στα μάτια του ότι έχουν πόνο ακόμα».

thetoc.gr