ΑΧΑΪΑ: Σήμερα, η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Τα σονέτα» του Γ. Παπασταθόπουλου – Στο Αίγιο

H ποιητική συλλογή του Γιώργου Παπασταθόπουλου, που έχει τίτλο «Τα σονέτα» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ηδύφωνο, θα παρουσιαστεί στις 7 Οκτωβρίου στις 7.00μ.μ. στην Ιόνιο Βιβλιοθήκη Αιγίου (Ανδρονοπούλου 12). Πρόκειται για την 8η ποιητική συλλογή του Αιγιώτη ποιητή που περιλαμβάνει ποιήματα κυρίως ερωτικά αλλά και κοινωνικά, φιλοσοφικά και σατιρικά.
Για τον ποιητή και το ποιητικό του έργο θα μιλήσουν η Μαρία Παναγιωτακοπούλου, συγγραφέας, υπεύθυνη των εκδόσεων Ηδύφωνο και ο Κώστας Κλάγκος, φιλόλογος, σκηνοθέτης. Ποιήματα από τη συλλογή θα απαγγείλουν ο ίδιος ο ποιητής, η Μαίρη Ζαχαράκη, ραδιοφωνική παραγωγός και ο Νίκος Ταξιαρχόπουλος, φυσιοθεραπευτής ενώ θα παρουσιαστεί και ένα μελοποιημένο ποίημα από τη συλλογή από τον συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου.

Επιμέλεια παρουσίασης – μουσικής επένδυσης η Γωγώ Παπαφράγκου, Οικονομολόγος – εθελόντρια της βιβλιοθήκης. Παρουσίαση ψηφιακών εικόνων η Νόνη Λάφη, Οικονομολόγος – εθελόντρια της βιβλιοθήκης. Στον ήχο ο Αλέξης Φιλιππόπουλος, φυσικός, εθελοντής της βιβλιοθήκης.

Η ποιητική συλλογή του Γιώργου Παπασταθόπουλου ανήκει στον κύκλο εκδόσεων «Σύγχρονοι Αιγιώτες ποιητές». Την εκδήλωση οργανώνουν η Ιόνιος Βιβλιοθήκη και οι εκδόσεις ΗΔΥΦΩΝΟ. Είσοδος ελεύθερη.