ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η έναρξη του Patras Street Food Festival

Tα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Αχαΐα έφεραν αλλαγές στο πρόγραμμα του Patras Street Food Festival καθώς η έναρξη έγινε σήμερα το πρωί στις 10.00 και προστίθεται η Δευτέρα 7 Οκτωβρίου (οι πύλες θα ανοίξουν στις 16.00).
Η Πάτρα είναι έτοιμη να υποδεχθεί στον Κήπο της Apotheosis υπέροχες γεύσεις του δρόμου που δημιούργησαν κορυφαία καταστήματα εστίασης της πόλης, ξεσηκωτικές συναυλίες με πασίγνωστους καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα αλλά και πλούσιες δράσεις για παιδιά. Ολα αυτά με κόστος εισόδου στο χώρο μόλις 5 ευρώ την ημέρα.
Γνωστές κι επιτυχημένες επιχειρήσεις της πόλης είναι έτοιμες και περιμένουν τους επισκέπτες να δοκιμάσουν το ειδικό street food μενού με προσιτές τιμές.
Με βάση τη φιλοσοφία του street food, οι υπεύθυνοι των καταστημάτων δημιούργησαν πεντανόστιμα και γρήγορα φαγητά σε τιμές που θα ξεκινούν από 2-3 ευρώ.
Οι επιχειρήσεις που θα βρίσκονται με κιόσκι στο Patras Street Food Festival είναι: Coffee Island, Χοιροποίητο Σουβλακοποιείο, Rolling Juice, Bodegas wine bar restaurant, Mama Pizza Bar Originale Cucina Italiana, Opera burger, Ρόδον – Tessera Bistrot, Σχαραβαίος – Ψητοπωλείο, Pizza 44, Rubik’s Superfood & Coffee, El Greco Pizza, Tomo’s open kitchen bar, Distinto Bar Restaurant.
Οι συναυλίες
Αύριο στις 12.00, το συγκρότημα «Natural Beat» θα μας ταξιδέψει με τις εκπληκτικές διασκευές γνωστών. Στη συνέχεια, στις 18.00, οι πολυδιάστατοι «Passepartout» θα αναλάβουν να μας ξεσηκώσουν μέχρι να ανέβει στη σκηνή ο πατρινός frontman των Raining Pleasure «Vassilikos», που δώσει ξεχωριστό παλμό στη μεγάλη γιορτή.
Την Κυριακή, στις 18.00, θα χορέψουμε σε latin ρυθμούς, χάρη στους «Cubaneros» ενώ στις 21.00 η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» με τον Γιάννη Κότσιρα θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους.
Το πρωινό της Κυριακής θα ανήκει στα παιδιά. Στις 11 το πρωί, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ’όνομά σου» του Φοίβου Δεληβοριά. Παράλληλα, από το πρωί, ο Πατρινός Χρήστος Καλπουζάνης θα διασκεδάζει τα παιδιά με παραστάσεις Καραγκιόζη ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι τις 17.00 το απόγευμα, οι X-Saltipagos θα κυκλοφορούν με τα ξυλοπόδαρα τους και θα παρουσιάζουν τα εκπληκτικά ζογκλερικά κόλπα και θα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του φεστιβάλ.
Περισσότερα για τις καλλιτεχνικές δράσεις που θα πλαισιώσουν το Patras Street Food Festival τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.