ΑΧΑΪΑ: Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιαλείας “1918 Ιωάννης Κουκουζέλης”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιαλείας «1918 Ιωάννης Κουκουζέλης » ευχαριστεί θερμά τον Πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο Λιακόπουλο καθώς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Μ.Ν. Φανερωμένης Αιγίου για την τέλεση της Ιεράς Αγρυπνίας προς τιμήν του Οσίου Ιωάννου Κουκουζέλους, Προστάτου του Συλλόγου.

Το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας και συνεργασίας καθώς κι η ανιδιοτελή προσφορά, ειδικότερα, του Πατρός Αθανασίου προς το Σύλλογό μας, ήταν πρωτόγνωρα.

Επίσης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του, στο πρόσωπο του Πατρός Λουκά Τσούλη, μουσικολογιώτατου Ιερέως και Πτυχιούχου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Καλαβρύτων, για την παρουσία και χοροστασία στην Ιερά Αγρυπνία.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την εκτίμηση κι αγάπη προς το πρόσωπο του Πρωτοψάλτου εξ Αιγίου Παναγιώτη Κατσιβάλη, ο οποίος ετοίμασε αποκλειστικά κι αφιλοκερδώς τη μουσική φυλλάδα της Ιεράς Αγρυπνίας. Η ανάληψη καθηκόντων Λαμπαδαρίου μάλιστα για τις ανάγκες της ακολουθίας, λάμπρυνε και προσέδωσε ιεροπρέπεια στην Ιερά Αγρυπνία, σε συνδυασμό μάλιστα, με την παρουσία του αδελφού του κι εκλεκτού συναδέλφου Ιεροψάλτου, Γεώργιου Κατσιβάλη.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, εύχεται εις άπαντας υγεία και μακροημέρευση δια πρεσβειών του Οσίου Ιωάννου Κουκουζέλους.

Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Μελισσουργός