ΠΑΤΡΑ: Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στη δημοτική αρχή Πελετίδη για τις απεργίες – «Προκαλεί γέλιο, να αποκλείει βουλευτές μας από εκδηλώσεις»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει:

Προκαλεί τον γέλωτα η προσπάθεια κάποιων γραφικών όπως οι κ.κ. Γιαννακός και Πετρόπουλος να αποπέμψουν στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από δημόσιες εκδηλώσεις και μαζικές κινητοποιήσεις.
Προκαλεί, όμως, και την κοινή λογική η ρητορική τους που συνοψίζεται στο ότι όλα τα δεινά της Ελλάδας δημιουργήθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια!
Ξεχνάνε οι εν λόγω κύριοι ότι τα πέτρινα μνημονιακά χρόνια δεν συνοδεύτηκαν μόνο από σκληρά μέτρα και απαξίωση σημαντικών τομέων του δημοσίου, όπως η Υγεία και τα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και από τη δικιά τους αφωνία. Βρήκαν τη λαλιά τους πάλι όταν υλοποιήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ οι πρώτες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων στα νοσοκομεία όλης της χώρας, όταν εκδιώχθηκαν οι εργολάβοι και προσλήφθηκαν απευθείας οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και τη φύλαξη πλήρη εργασιακά δικαιώματα, όταν αυξήθηκαν, έστω και οριακά, οι προϋπολογισμοί στην Υγεία, όταν σταμάτησε το μαύρο χρήμα στις προμήθειες και τους εξοπλισμούς.
Τους ευχόμαστε γρήγορα να βρουν και τα μυαλά τους.
Εμείς, τα στελέχη και τα μέλη μας, οι βουλευτές και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή των αγώνων, στις απεργίες και τις διαδηλώσεις, στα κινήματα και τους κοινωνικούς φορείς. Για να υπερασπιστούμε τα όσα κατακτήθηκαν και όσα μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα απέναντι στην νεοφιλελεύθερη παλινόρθωση της Δεξιάς και τον εργασιακό μεσαίωνα που θέλει να επιβάλλει. Ελπίζουμε να είναι και αυτοί εκεί.