ΦΩΤΟ: Μια ιστορική βραδιά για τον Προμηθέα και το νέο παλάτι του!

Ηταν μια μοναδική, αλησμόνητη βραδιά. Ηταν μια βραδιά που θα γραφτεί στην ιστορία του Προμηθέα! Ο Σύλλογος με κάτι τέτοια βράδια όπως το αποψινό, μεγαλώνει, γιγαντώνεται. Ο Προμηθέας έχοντας στο πλευρό του πάρα πολύ κόσμο, και επώνυμους και ανώνυμους, αλλά πάνω απ’ όλα φίλους του αληθινού αθλητισμού και του μπάσκετ, έκανε τα επίσημα εγκαίνια του υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου του στον Καστελλόκαμπο.
Ηταν εκεί και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Η εκδήλωση ήταν πραγματικά εξαιρετική και βοήθησε σε αυτό και το ονειρεμένο περιβάλλον. Και μέσα στο προπονητικό κέντρο και στον περιβάλλοντα χώρο.
Ολοι είχαν να πουν για το «καμάρι του Προμηθέα», το σπίτι του Προμηθέα, όπως το χαρακτήρισαν και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Λιόλιος και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς.
«Εδώ είναι ο χώρος που αγαπάμε, ο χώρος που μας εμπνέει. Θυμάμαι ακόμη την 26η Οκτωβρίου του 2017 όταν βάλαμε την πρώτη τσάπα», είπε συγκινημένος ο Βαγγέλης Λιόλιος και πρόσθεσε: «Κάναμε 11 μήνες για να πάρουμε την άδεια. Αυτός ο χώρος είναι για την Πάτρα, για την Περιφέρεια, για την Πελοπόννησο. Προμηθέας είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πιστεύουν στο όραμά του, στις ιδέες του. Οικογένεια, Πίστη και Κληρονομιά. Οσο θα τα έχουμε αυτά, θα προοδεύουμε. Αν τα χάσουμε, θα πάψουμε να είμαστε ο Προμηθέας”.
Ο αρχηγός του Προμηθέα Λεωνίδας Κασελάκης είπε: «Έχουμε την τύχη στον Προμηθέα να απολαμβάνουμε απίστευτες για τα ελληνικά δεδομένα εγκαταστάσεις. Είναι ευλογία για κάθε αθλητή. Ο Προμηθέας ήρθε όχι απλά για να μείνει, αλλά για να πρωταγωνιστήσει».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια  για το κόσμημα του Προμηθέα και για τη όλη προσπάθεια της ομάδας. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, η διοίκηση παρουσίασε όλους τους παίκτες του φετινού ρόστερ και στη συνέχεια όλους τους χορηγούς που στηρίζουν φέτος την ομάδα.

Οι εκατοντάδες προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μπουτίκ του Προμηθέα, ξεναγήθηκαν στους χώρους του «Promitheas Lab» και του «Promitheas Park».