ΠΑΤΡΑ: Κηδεύεται, σήμερα, ο γνωστός επιχειρηματίας εστίασης Νίκος Λάγιος – Βρέθηκε νεκρός σπίτι του

Σήμερα , θα γίνει η κηδεία του , στις 10.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Α’ Κοιμητηριού Πατρών. του  γνωστού Πατρινού επιχειρηματία Νίκου Λάγιου.
Κατά πληροφορίες βρέθηκε νεκρός , χθες, μέσα στην οικία του, από παθολογικά αίτια, ενώ φαίνεται να είχε πεθάνει τουλάχιστον δύο μέρες πριν.
Τα τελευταία χρόνια είχε δραστηριοποιηθεί στα καταστήματα εστίασης της Μαρίνας Πατρών , τις «Εννέα Μούσες» και του Δασυλλίου, ενώ είχε λειτουργήσει, στα Βραχνέϊκα χώρο εκδηλώσεων και μικρού Συνεδριακού Κέντρου.

 

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον χαμό του επί σειρά ετών προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ, Νικόλαου Λάγιου, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ο κ. Λάγιος διετέλεσε πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, από το 2005 έως το 2011, ενώ υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους και πρωτοπόρους επιχειρηματίες του κλάδου.

 

>Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους και συναδέλφους του για την ξαφνική απώλεια του Νίκου Λάγιου επί σειρά ετών Προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ.