ΠΑΤΡΑ: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σήμερα το βράδυ, σε συναυλία, στο Εργοστάσιο Τέχνης

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται αυτό το καλοκαίρι να µας συνεπάρει για ακόμη µια φορά, γυρνώντας όλη την Ελλάδα, φωνάζοντας το σύνθημα, «κάπου σε έχω ξαναδεί». Και εμείς θα την ξαναδούμε σήμερα Δευτέρα στις 21.30, στο Εργοστάσιο Τέχνης.
Στις συναυλίες θα μοιραστούμε εμπειρίες, θα νοσταλγήσουμε, θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε, µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας αλλά και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα µε το προσωπικό της στίγμα, γυρεύοντας αισθήματα, συγκινήσεις και όπως πάντα τον πιο αληθινό τρόπο επικοινωνίας του καλλιτέχνη µε το κοινό του.
Παρέα της στη σκηνή θα βρεθεί ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.
Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Νίκος Γαρουφαλάκης. Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Ασίκης – πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – κιθάρες, Μανώλης Καλπάκης – μπουζούκι, Μιχάλης Καπηλίδης – τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο.
Εισιτήρια: προπώληση 10 ευρώ, στην πόρτα 13 ευρώ. Προπώληση:
Γωνιά του βιβλίου, Το Θρανίο, Discover Bookstore και Ο Ακροβάτης στην πλατεία, ηλεκτρονικά στο viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876.
Διοργάνωση: Mojo Live, Novel Vox.