Βόμβα για παρουσιαστή του ΣΚΑΪ: Μάλλον μαθαίνει από μας ότι δε θα συνεχίσει

Γιώργος Λιανός, The Voice, Ελλάδα έχεις ταλέντο… Πού συναντιούνται, αν συναντιούνται, ο παρουσιαστής και τα δύο shows; Τι συμβαίνει με τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ;

Η κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου και ο Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό και όταν τον ρώτησαν αν αναλαμβάνει την παρουσίαση του The Voice, εκείνος απάντησε:

«Ούτε πρόταση έχω δεχτεί, ούτε τίποτα. Έχει ακουστεί το όνομά μου, αλλά εγώ δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση. Με την Acun Medya είμαστε σε αναμονή για να δούμε πότε και αν θα προβληθεί το Ελλάδα έχεις ταλέντο, αν θα πάει δεύτερη σεζόν κλπ. Ξέρω ότι δεν θα προβληθεί την πρώτη σεζόν, εκτός αν αλλάξει κάτι και το μάθουμε εμείς τελευταία στιγμή».

Στη συνέχεια, όμως, ο δημοσιογράφος ανέφερε:

«Ελλάδα έχεις ταλέντο δεν θα υπάρξει ούτε τη δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Επειδή το κανάλι θα εντάξει νέα προγράμματα στο δεύτερο μισό, εκτός Acun Medya, δεν υπάρχει στα σχέδιά τους το Ταλέντο. Μάλλον και ο Γιώργος Λιανός το μαθαίνει από εμάς. Μάλιστα, στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ, δεν παίχτηκε ούτε ένα πλάνο από το συγκεκριμένο πρότζεκτ και βέβαια δεν ήταν καλεσμένος ούτε ο Λιανός».

 

Φωτο: ndp

Πηγή: zappit