Η Χριστίνα Βακάκη, κόρη του Mr Jumbo, για βουτιές στη Μύκονο, ένα μήνα μετά τη γέννα [εικόνες]

Ενα μόλις μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους, η Χριστίνα Βακάκη (κόρη του Mr Jumbo) και ο Βασίλης Μιχαήλ απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στη Μύκονο.

Η κόρη του Mr. Jumbo Χριστίνα Βακάκη και ο επιχειρηματίας Βασίλης Μιχαήλ πριν ένα μήνα έγιναν γονείς, φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι, στην οποία θα δώσουν το όνομα Ιρις. Την ευχάριστη είδηση είχε μοιραστεί η ίδια η κόρη του Mr. Jumbo, Χριστίνα Βακάκη μέσω του Instagram της, ποστάροντας μια φωτογραφία της από την έξοδό της από το μαιευτήριο και γράφοντας: «Η ζωή μας έχει μόλις αρχίσει. Είσαι μέρος μας. Καλωσόρισες μικρή μας πριγκίπισσα».

Ενα μήνα μετά, το ζευγάρι απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στην αγαπημένη τους Μύκονο, στην οποία, μάλιστα, γνωρίστηκαν το Πάσχα του 2014.
Η σχέση της κόρης του Mr Jumbo με τον Βασίλη Μιχαήλ
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014. Ενάμιση χρόνο μετά χώρισαν. Ακολούθησαν καβγάδες, επανασυνδέσεις και ένα τραγικό γεγονός που έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένεια της Χριστίνας Βακάκη. Ο μικρός της αδελφός, ο μοναχογιός του Mr Jumbo σε ηλικία 21 ετών, την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας του 2017 έχασε τη ζωή του στο τρομακτικό τροχαίο με την Porche. Ο ίδιος βρισκόταν στο τιμόνι, ενώ στο ίδιο τροχαίο έχασαν τη ζωή τους ο συνοδηγός του, φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος και οι επιβάτες ενός άλλου αυτοκινήτου, που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Αθηνών Λαμίας. Επιβάτες του η 33χρονη Αποστολία Πατμάνογλου και ο 3 ετών γιος της Παύλος.

Ο Βασίλης Μιχαήλ μετά το χωρισμό τους από την κόρη του Mr Jumbo, υπήρξε ζευγάρι με την τραγουδίστρια Ζόζεφιν με την οποία συγκατοικούσαν. Χώρισαν το Μάρτιο του 2018 και η επανασύνδεση με την Χριστίνα Βακάκη δεν άργησε να έρθει. Ενα χρόνο αργότερα, περίπου, κρατούσαν στην αγκαλιά τους τον καρπό του ερωτά τους.

 

Το ζευγάρι, Χριστίνα Βακάκη και Βασίλης Μιχαήλ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, θα γίνει σε κλειστό κύκλο.

Σοφία Βακάκη-Βασίλης Μιχαήλ στη Μύκονο
Το ζευγάρι επέλεξε τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου να χαλαρώσει στην αγαπημένου του Μύκονο.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ ιδιαίτερο για εκείνους.

Εφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι που έχει γεμίσει τους ίδιους αλλά και τις οικογένειές τους με μεγάλη χαρά.

Η Χριστίνα Βακάκη, πάντως, μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της φαίνεται ότι έχει βρει πλήρως τη φόρμα της.

Πηγή: iefimerida.gr