ΑΧΑΪΑ: Παιδιά του οικισμού Μπόσι μεταφέρονται με όχημα του δήμου στο σχολείο τους, στα Καλάβρυτα – Συνεργασία πολλών

Παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες και χάρη στην τεράστια κινητοποίηση των φορέων τόσο του Δήμου Καλαβρύτων, όσο και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κατάφεραν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων τους, να λύσουν ένα τεράστιο θέμα της περιοχής μας.
Ήδη από σήμερα τα επτά (7) παιδιά του οικισμού Μπόσι Καλαβρύτων μεταφέρονται με όχημα του δήμου Καλαβρύτων στο σχολείο τους, στα Καλάβρυτα.
Μηχανήματα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ξεκίνησαν ήδη έργα αποκατάστασης του δρόμου επτά (7) χιλιομέτρων που οδηγεί από τον οικισμό Μπόσι προς τον οικισμό Νεοχώρι, ώστε να μην διατρέχουν κανένα κίνδυνο τα παιδιά του δημοτικού αλλά και του νηπίου που μεταφέρονται, από και προς το σχολείο τους στα Καλάβρυτα.
Οι κάτοικοι – γονείς του οικισμού Μπόσι, θέλουν δημόσια να ευχαριστήσουν:
Τον Δήμαρχο Καλαβρύτων:
Κον. Αθανάσιο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, για την τεράστια βοήθεια του σε ένα θέμα που ταλανίζει χρόνια την περιοχή τους.
Tον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας:
Κον. Νεκτάριο Φαρμάκη.
Τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας:
Κον. Χαράλαμπο Μπονάνο και τους συνεργάτες τους, για την αποστολή μηχανήματων για την επισκευή του δρόμου Μπόσι – Νεοχώρι.
Τέλος, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πετσάκων Καλαβρύτων θέλει δημόσια να ευχαριστήσει:
Tον νέο Δήμαρχο Καλαβρύτων Κον. Αθανάσιο Παπαδόπουλο διότι σε τόσο μικρό διάστημα από την ανάληψη του Δήμου Καλαβρύτων, έκανε πράξη τις εξαγγελίες του για ένα το τόσο σοβαρό θέμα της περιοχής μας.
Τον νέο Περιφερειάρχη Κον. Νεκτάριο Φαρμάκη για την επίσης άμεση επέμβαση του, στην περιοχή, που ως αποτέλεσμα των εργασιών αυτών, θα είναι η ομαλή πρόσβαση των μαθητών στο σχολείο τους.
Τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο,
υπεύθυνο για την μεταφορά των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, που έδωσε λύση από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σχολικού έτους.
Το Δ.Σ του Συλλόγου, σας εύχεται από καρδιάς καλή θητεία στα νέα σας καθήκοντα και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.
Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ακούσατε και ενεργήσατε άμεσα στο αίτημα μας, ώστε να βοηθήσουμε πρώτα τα παιδιά του οικισμού Μπόσι, όσο και τους κτηνοτρόφους γονείς της περιοχής, που γνωρίζουμε όλοι πόσο δύσκολη εργασία κάνουν, 365 μέρες το χρόνο, κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.