Βίγκαν ακτιβίστρια στην Ισπανία πήγε να σώσει 18 κουνέλια και σκότωσε 100! Την πήραν στο κυνήγι οι αγρότες

Στην Ισπανία οι βίγκαν ακτιβίστριες μάλλον είναι μόδα. Μετά από τις γυναίκες που μπουκάρουν στα κοτέτσια μια άλλη νεαρή στην Ισπανία προσπαθεί να σώσει τα κουνέλια. Με τραγικά, όμως, αποτελέσματα.

Η ακτιβίστρια με το ψευδώνυμο «Mythical Mia», όπως αναφέρει η New York Post επιχείρησε να σώσει 16 κουνέλια αλλά εν τέλει προκάλεσε το θάνατο 100 μικρών λαγών! Λίγες ημέρες πριν, άλλες ακτιβίστριες είχαν προκαλέσει τον κακό χαμό στην Ισπανία όταν έκαναν ντου σε κοτέτσι για να σώσουν τις κότες, υποστηρίζοντας ότι τις βιάζουν οι κόκορες.

Η Ισπανίδα βίγκαν ακτιβίστρια επιχείρησε, όπως υποστήριξε, νααπελευθερώσει από τη σκλαβιά των κλουβιών τους 16 κουνέλια από αγρόκτημα κοντά στην ισπανική περιοχή Οσόνο την περασμένη Κυριακή. Και όντως κατάφερε να σώσει 16 κουνέλια τα οποία ήταν έτοιμα να γεννήσουν. Αλλά κατά τη διάρκεια της χαοτικής επίθεσης που εξαπέλυσε σκοτώθηκαν 5 κουνέλια που κυοφορούσαν και αρκετά άλλα έμειναν με σπασμένες σπονδυλικές στήλες. Ο συνολικός απολογισμός, έσωσε 16, σκότωσε 100, καθώς 90 κουνέλια έμειναν χωρίς τις μανάδες τους και ψόφησαν.
Βίντεο: Αγρότες πήραν στο κυνήγι βίγκαν ακτιβίστρια που σκότωσε κουνέλια
Η «Mythical Mia» προκάλεσε τεράστια ζημιά στους αγρότες της περιοχής, με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει, να την κυνηγήσουν και να την ξυλοκοπήσουν. Μάλιστα, έριξαν με καραμπίνα στο αμάξι της με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια του. Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε και βίντεο. «Αυτό είναι που μόλις μας συνέβη, κοιτάξτε, καταγράφω το όλο θέμα», λέει στο βίντεο και συνεχίζει.«Είμαι καλυμμένη με αίμα. Αυτό μου έκαναν οι αγρότες», συνεχίζει.

Πάντως, εκείνη υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα συνεχίσει τις επιδρομές. Οι αγρότες δεν έχουν κινηθεί ακόμη νομικά, κάτι που πιστεύεται ότι θα γίνει σύντομα.
Πηγή: iefimerida.gr