Τηλεθέαση: Κυρίαρχος ο Γιώργος Λιάγκας, δεν εντυπωσίασε το X-Factor

Όπως αναμενόταν η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε αναταράξεις στη μεσημεριανή τηλεοπτική ζώνη. Η πολυσυζητημένη και πολυδιαφημισμένη εκπομπή πήγε πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης καθώς σημείωσε 24,8% στο γενικό σύνολο και 19,3% στο δυναμικό κοινό. Άντεξε στην πίεση η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR η οποία αντίστοιχα είχε επιδόσεις 11,6% και 13,8%.

Πολύ μεγάλες οι απώλειες στα όρια της συντριπτικής ήττας σημείωσε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο Open η οποία στο διάστημα 12 με 1 βυθίστηκε στο 4,6% στο σύνολο και στο 6,1% στο 18-54.

Χλιαρή και κατώτερη των προσδοκιών ήταν η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα του X-Factor στο Open το οποίο ηττήθηκε από τις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ. Στο γενικό σύνολο η σειρά του ΣΚΑΪ σημείωσε 20,1% ενώ το μουσικό τάλεντ σόου 13,1% ενώ μικρότερη ήταν η διαφορά στο δυναμικό κοινό με τις «8 Λέξεις» να φτάνουν το 18,9% και το X-Factor το 14,6%.

Υψηλές ήταν οι επιδόσεις που σημείωσαν στον πίνακα των τηλεθεάσεων η πρωινή εκπομπή του STAR στη «Φωλιά των Κου Κου» η οποία στο κοινό 18-54 πλησίασε το 19% σε μέσο όρο την ώρα που το «Ευτυχείτε» είχε ταβάνι το 12%.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στην ΕΡΤ συνεχίζει να καταγράφει πολύ υψηλή τηλεθέαση η οποία ξεπερνάει και το 20%.