Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ μέσα σε ένα βίντεο 2 λεπτών -Οι selfies, τα απρόοπτα και ο σκύλος των Ειδικών Δυνάμεων [βίντεο]

Το βίντεο ξεκινάει με την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, πολύ νωρίς το πρωί, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και συνεχίζει με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο εργοτάξιο της Fraport.

Οι εργασίες αναβάθμισης του αεροδρομίου είναι σε εξέλιξη και ο πρωθυπουργός ενημερώνεται για την πρόοδο των εργασιών. Ακολουθεί η επίσκεψη στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Τυφλών, κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

Μετά, το βίντεο δείχνει τον πρωθυπουργό να ξεναγείται στα περίπτερα της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου τον βλέπουμε σε διάφορα στιγμιότυπα. Ανδρες των Ενόπλων Δυνάμεων του δείχνουν ένα σύγχρονο ελικόπτερο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί ασκήσεις από τα ΕΚΑΜ, συναντά μικρούς μαθητές με τους οποίους βγάζει σέλφι και οι οποίοι του χαρίζουν φανέλες με την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα, χαϊδεύει τον σκύλο των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού, ενώ σε κάποια φάση συναντά και τον αντιπρόεδρο πλέον της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, με τον οποίο έχει έναν θερμό εναγκαλισμό. Μαζί δοκιμάζουν μακεδονικά προϊόντα και ακούγεται ο πρωθυπουργός να λέει «μόνο μακεδονικά προϊόντα».

Ακολούθως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται το περίπτερο της Ινδίας που φέτος ήταν η τιμώμενη χώρα στην ΔΕΘ, έχει συνάντηση με τον Ινδό υπουργό Εμπορίου και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συνεχίζει την περιήγηση στην Εκθεση, κυρίως στα περίπτερα με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε τον κ. Μητσοτάκη να επισκέπτεται το περίπτερο της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου μαζί με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη βλέπουν επίδειξη των Ειδικών Δυνάμεων. Το βίντεο κλείνει με την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τη συνέντευξη Τύπου.