Χριστίνα Αλεξανιάν: Το υπέροχο ρομαντικό φόρεμα και οι πριγκιπικές γόβες

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2019 – 2020.

Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και όλα τα στελέχη του σταθμού βρέθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού και πήραν μια γεύση από όλα τα νέα projects που πρόκειται να δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Μεταξύ αυτών και η Χριστίνα Αλεξανιάν, η ηθοποιός που θα δούμε στη σειρά Λόγω Τιμής. Για αυτή την εμφάνιση η Αλεξανιάν, επέλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα και ένα ζευγάρι πριγκιπικές γόβες…

Αυτό το στιλ είναι το αγαπημένο της και της πηγαίνει πολύ, αφού την έχουμε δει κι άλλες φορές με παρόμοιο ντύσιμο.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν η οποία όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει ίδια και σίγουρα φαίνεται πολύ μικρότερη από την ηλικία της, αυτή την περίοδο είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού είναι ερωτευμένη και μάλιστα ετοιμάζεται για γάμο.

Ο αγαπημένος της είναι επιχειρηματίας, αλλά επειδή δεν αγαπάει τη δημοσιότητα, το ειδύλλιο κρατήθηκε μυστικό από δημοσιογράφους και παπαράτσι, όπως φαίνεται ότι θα συμβεί και με τον γάμο τους που θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο μέχρι το τέλος του 2019.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Ευτυχισμένη, ερωτευμένη, χαρούμενη. Με έναν μαγικό τρόπο κάποια στιγμή γίνονται όλα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα, ότι γίνονται και αυτά. Ερωτεύεσαι. Νομίζω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη προσωπική στιγμή που συναντήθηκα με έναν άνθρωπο που έχουμε έναν κοινό κώδικα. Που αγαπιόμαστε και έχουμε όλα τα συστατικά που λέμε ωραίο ζευγάρι. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που σκεφτόμαστε τον γάμο» δήλωσε πριν από λίγο καιρό η Χριστίνα Αλεξανιάν.