ΠΑΤΡΑ: Κάλεσμα συμμετοχής στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου

Κάλεσμα συμμετοχής στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων Εθελοντών Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας και Α/βαθμίδας Εκπαίδευσης, λόγω της μεγάλης συμμετοχής των μαθητών-μαθητριών, απευθύνει η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Πατρέων.

 

Ο Αντιδήμαρχος, Τάκης Πετρόπουλος, σε δήλωσή του αναφέρει:
«Η αδυναμία των λαϊκών οικογενειών να καλύψουν τις γενικότερες στοιχειώδης ανάγκες τους καθώς και την στήριξη των παιδιών τους στην ουσιαστική μόρφωση οδηγεί όλο και περισσότερους μαθητές-μαθήτριες να αναζητούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου μας, βοήθεια και υποστήριξη για την βελτίωση της επίδοσής τους στα μαθήματα.
Η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή μαθητών – μαθητριών την φετινή σχολική περίοδο 2019-2020, απαιτεί όπως είναι φυσικό μεγαλύτερη συμμετοχή εκπαιδευτικών για την κάλυψη των αναγκών που έχει προκύψει.
Η Αντιδημαρχία Παιδείας απευθύνει κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας, αλλά και στους Φορείς τους, να υποστηρίξουν με την συμμετοχή τους ενεργητικά την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής».

 

Συγκεκριμένα για να λειτουργήσουν τα Φροντιστήρια στις περιοχές του Δήμου που έχουν δηλώσει συμμετοχή μαθητές-μαθήτριες, παρουσιάζονται οι εξής ελλείψεις.

 

Για την Β/ εκπαίδευση:
Εκπαιδευτικοί για τα μαθήματα: Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Φιλολογικά μαθήματα, Ιστορία, Κοινωνιολογία, Οικονομία, Πληροφορική, Ανατομία, Υγιεινή,
Για την Α/ εκπαίδευση: Γλώσσα και Μαθηματικά
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής δύνανται να κατατεθούν με τους εξής τρόπους:
1) Στην Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης Πλατεία Γεωργίου 17Α΄ 3Ος Όροφος .
Τηλ. Επικοινωνίας: Γραμματείας Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης: 2610 274035,
Ώρες λειτουργίας: 10:00πμ – 14:30 μμ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
2) Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του φροντιστηρίου: fal@patras.gr
Ø Οι αιτήσεις μπορούν να αναζητηθούν και στο site του Δήμου e-patras.gr