Αυτός είναι ο ύποπτος για τη δολοφονία της 26χρονης Ελληνοκύπριας (βίντεο)

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για την υπόθεση θανάτου της 26χρονης Ελληνοκύπριας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, γυμνή μέσα σε λίμνη αίματος σε πάρκο στην πόλη Brisbane.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο φαίνεται άντρας ηλικίας 34 ετών να κινείται πεζός στο δρόμο και ο οποίος ενδέχεται να συνδέεται με το γεγονός και καταζητείται. Σύμφωνα με τοπικά μέσα πρόκειται για τον 34χρονο Bradley Edwards.

H αστυνομία, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, σε μια προσπάθεια να στήσουν το παζλ των ερευνών και όποιος μπορεί, να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Το βίντεο είναι απο την Τρίτη 3/9 σε δρόμο στην Brisbane με τις αρχές να πιστεύουν ότι ο άντρας βρισκόταν στην περιοχή εκείνη την ημέρα. Ο 34χρονος φαίνεται να κινείται ύποπτα και να κουβαλά μια τσάντα, η οποία εκτιμάται ότι είναι της άτυχης νεαρής.

Ένας Αυστραλός επιθεωρητής της υπόθεσης δήλωσε ότι ο Edwards δεν έχει σταθερή διεύθυνση, αλλά φαίνεται ότι διαμένει στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Fortitude Valley, Nundah και Windsor. Ζήτησε από το κοινό εάν γνωρίζει πού βρίσκεται ή έχει άλλες πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αρχές. Το ενδεχόμενο ο 34χρονος να γνώριζε την 26χρονη, διερευνάται.

 

Πηγή: ΑΝΤ1.COM.CY