ΠΑΤΡΑ: Επίσκεψη του Ιάσονα Φωτήλα στον σταθμό της Πυροσβεστικής – Για τα τρέχοντα ζητήματα της υπηρεσίας

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, ο Ιάσονας Φωτήλας, Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, στον σταθμό Πυροσβεστικής Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Ι. Φωτήλας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να συζητήσει με τον περιφερειακό διευθυντή κ. Ευθύμιο Γεωργακόπουλο καθώς και με το προσωπικό της υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ .
Ο Ιάσονας Φωτήλας, αφού ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα της υπηρεσίας, συνεχάρη καταρχάς τους πυροσβέστες για το έργο και την προσφορά τους καθώς και την αυταπάρνηση με την οποία αντιμετώπισαν τις συνεχόμενες πυρκαγιές στην περιοχή ευθύνης τους που και φέτος ήταν πάρα πολλές. Ειδική μνεία έκανε στα πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής, στην ΕΜΑΚ, τους «ήρωες παντός καιρού» όπως έχουν δικαίως ονομαστεί, γιατί ρισκάρουν κυριολεκτικά τη ζωή τους για να σώσουν τους συνανθρώπους μας όταν κινδυνεύουν οποιαδήποτε στιγμή, κυριολεκτικά 24 ώρες το 24ωρο.
Ο Ιάσονας Φωτήλας τόνισε στο προσωπικό και στον διοικητή του σταθμού της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα προωθήσει τα αιτήματά των που θα συμβάλλουν ώστε να λειτουργήσει ακόμα πιο εύρυθμα η υπηρεσία.