Δέος: Η μικρή Νεφέλη δεν μιλάει, αλλά πήρε το μικρόφωνο από την Πρωτοψάλτη και τραγούδησε με πάθος

«Ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή» έγραψε η Άλκηστη Πρωτοψάλτη για την ερμηνεία-έκπληξη του κοριτσιού.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην καριέρα της έζησε η Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε πρόσφατη συναυλία της στην Κύπρο, όπου ένα κορίτσι, η 14χρονη Νεφέλη, ανέβηκε στη σκηνή, της πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με ψυχή το «Χειροκρότημα». Το πιο εκπληκτικό είναι ότι η Νεφέλη δεν μιλάει και αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα από τότε που γεννήθηκε. Μάλιστα πέρασε και ένα εγκεφαλικό που τη βύθισε για πολλούς μήνες σε κώμα – οι πιθανότητές της για επιβίωση δεν ήταν με το μέρος της. Στις πιο σκοτεινές στιγμές της, ωστόσο, η μητέρα της τής έβαζε τραγούδια της Πρωτοψάλτη, που όπως αποδείχθηκε η Νεφέλη απορροφούσε σαν σφουγγάρι. Γιατί η παθιασμένη ερμηνεία της, που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, έκανε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να ανατριχιάσουν από συγκίνηση.

Συγκεκριμένα, η Πρωτοψάλτη έγραψε στο Facebook:

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή… Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της, η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της.

»Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν… Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων… δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού ….. στο θαύμα της μουσικής! Η Νεφέλη δεν μιλάει… μόνο τραγουδάει… Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο:

https://www.facebook.com/AlkistisProtopsaltiOfficial/videos/2605274902856655/

 

πηγή: womantoc.gr