ΑΧΑΪΑ: Επιτυχίες και πρωτιές από το 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου

Εντυπωσιακή επιτυχία και πρωτιές σημείωσαν και φέτος οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αιγίου στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Διευθυντής, οι Υποδιευθυντές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αιγίου συγχαίρουμε τους 34 μαθητές του Σχολείου μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, 2 μαθητές μας εισάγονται πρώτοι έχοντας συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία, ο μεν στη Σχολή Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ο δε στη Σχολή Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σημειωτέον ότι όλοι οι επιτυχόντες εισάγονται σε Σχολές με μεγάλο επιστημονικό και επαγγελματικό ενδιαφέρον, καθώς και στη Σχολή Αστυφυλάκων και Εμπορικού Ναυτικού, εξασφαλίζοντας έτσι το μέλλον τους.

Αξίζει να τονιστεί ότι η επιτυχία των μαθητών μας αποδεικνύει αφενός την προσωπική προσπάθεια και τους κόπους που κατέβαλαν προκειμένου να ευοδωθούν οι στόχοι τους, αφετέρου αναδεικνύει τις ισότιμες δυνατότητες και ευκαιρίες που παρέχει το Επαγγελματικό Λύκειο στην πρόσβαση των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Κλείνοντας, συγχαίρουμε και τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, ευχόμενοι υγεία, δύναμη και καλές σπουδές στα παιδιά τους!