Σεβίλλη:Μυστήριος θάνατος νεαρού μετά από οντισιόν για πορνό-Συναγερμός σήμανε στις τοπικές Αρχές

Το θάνατο ενός σερβιτόρου που βρέθηκε νεκρός σε πισίνα πολυτελούς βίλας ερευνά η ισπανική αστυνομία.

Ο νεαρός εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας λίγο αφού είχε ολοκληρώσει την οντισιόν του για ταινία πορνό στη βίλα της Σεβίλλης.

Προηγουμένως είχε ρωτήσει τους σκηνοθέτες αν μπορεί να κάνει μία βουτιά στην πισίνα, ενώ θα περίμενε ένα φίλο του να τον πάρει.

Λίγο αργότερα οι παραγωγοί τον είδαν στον πάτο της πισίνας και βγάζοντάς τον έξω διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο, μαζί με την Αστυνομία, προσπάθησε να τον επαναφέρει, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι έρευνες για τον θάνατο του 20χρονου έχουν ξεκινήσει, ενώ τα μόνα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για την ταυτότητά του είναι η ηλικία του και ότι δούλευε σε μπαρ στο κέντρο της Σεβίλλης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν υπήρχαν σημάδια βίας πάνω στον νεαρό, που όλα δείχνουν ότι έπαθε ανακοπή αφού μπήκε στην πισίνα.

Η Αστυνομία, ωστόσο, περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν από το δοκιμαστικό για την ταινία πορνό.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο τοπικά Μέσα ότι το τελευταίο διάστημα γίνονται πολύ συχνά μεταμεσονύχτια πάρτι.

Πληροφορίες για την ταινία που γυρίζεται δεν έχουν δοθεί.