Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της 14χρονης – Τι έδειξε η νεκροψία

Από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι προήλθε ο θάνατος της 14χρονης που διασκέδαζε σε Λούνα Παρκ του Βόλου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Η σορός του άτυχου κοριτσιού μεταφέρεται στο Βόλο όπου αύριο το πρωί θα της πουν το «τελευταίο αντίο» συγγενείς και φίλοι στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στον Αλμυρό Βόλου.

Μετά το περιστατικό ο πατέρας της 14χρονης υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ η μητέρα της λιποθύμησε.

Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της 14χρονης

Ο πατέρας της 14χρονης αρχικά, νοσηλεύτηκε στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας εμφάνισε επιπλοκές και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συντετριμμένη είναι και  η 16χρονη αδερφή της κοπέλας, η οποία είπε το δικό της αντίο στην 14χρονη μέσω ενός μηνύματος στο Facebook. «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’ αγαπάω», έγραψε η 16χρονη με φόντο μια φωτογραφία με πένθιμη κορδέλα.

 Η κηδεία της 13χρονης θα γίνει αύριο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου

Σημειώνεται πως για την υπόθεση έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα, ωστόσο η πραγματογνωμοσύνη δεν θα γίνει άμεσα καθώς χρειάζεται μελέτη των εγχειριδίων του μηχανήματος από τους πραγματογνώμονες.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 10:30 το βράδυ της Παρασκευής.

Η 13χρονη από την Βρύναινα Αλμυρού, είχε ανέβει στο λεγόμενο «χαλί» και κάτω από άγνωστες ακριβείς συνθήκες ακόμη, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε βαριά.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε και κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Βόλου.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα της.

Ποια είναι η «βασίλισσα του λούνα παρκ»

Την αποκαλούν «βασίλισσα των λούνα παρκ» και όχι άδικα αφού η Μ.Π. δραστηριοποιείται για τουλάχιστον πέντε δεκαετίες στο χώρο των παιχνιδιών λούνα παρκ. Γεννημένη το 1946 η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ που συνέβη το τραγικό περιστατικό στο Βόλο έχει τη δική της προσωπική μαρτυρική ιστορία, που αποκάλυψε με το θάνατο της 14χρονης. Πριν από 15χρόνια ακριβώς έφυγε από τη ζωή η 32χρονη κόρη της. Τότε η Μ.Π. την βρήκε νεκρή στο σπίτι της από χτύπημα στο κεφάλι. Μετά το θάνατο της μονάκριβης κόρης της, στην πορεία η ίδια υιοθέτησε δυο παιδιά . Μια κόρη η οποία είναι σήμερα 27 ετών και ένα αγοράκι το οποίο είναι 12 ετών. Η ίδια σύμφωνα με το δικηγόρο της δηλώνει στενοχωρημένη και συμπονεί τον πόνο της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού.