ΑΧΑΪΑ: Οι 6 αντιδήμαρχοι Αιγιάλειας από 2 παρατάξεις – Οι αρμοδιότητες που τους έδωσε ο Δ.Καλογερόπουλος

Για ένα χρόνο όρισε τη θητεία των αντιδημάρχων του, αναθέτοντας σε αυτούς συγκεκριμένα καθήκοντα, ο δήμαρχος Δημ.Καλογερόπουλος, αρχίζοντας από χθες μέχρι και τις 31 Αυγούστου του 2020.Με εξαίρεση τις δημοτικές ενότητες Συμπολιτείας -Ερινεού που δεν έχουν δοθεί σε αντιδήμαρχο αλλά στον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τ.Ανδριόπουλο, τρεις τους έξι ανήκουν στην 3η σε δύναμη παράταξη της Βασ. Ψυχράμη (Μαρινόπουλος-Βαρδάκης).Αναλυτικά:
– Η Βασιλική Ψυχράμη (συμπράτουσσα αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης), θα΄ναι αναπληρώτρια του δημάρχου, με κύρια καθήκοντα τις Μελέτες, τη Επίβλεψη και Εκτέλεση Έργων, τον Ηλεκτροφωτισμο, την Οδοποιία, της Άρδευση, τον Μηχανολογικό εξοπλισμό, την Ισότητα Φύλλων κα την τέλεση πολιτικών γάμων.
– Η Μαρία Σταυροπούλου, θα έχει την ευθύνη λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου, των ΚΕΠ, την κοινωνική φροντίδα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, την πρόνοια απόρων και αστέγων, τις δράσεις εθελοντισμού, τη εποπτεία Κοινωνικού Παντοπωλείου, Φαρμακείου, Κέντρου Κοινότητας κλπ, ΑμΕΑ.και στα θέματα Ακράτας και Αιγείρας (εξέλιξης έργων, προβλήματα τοπικών κοινοτήτων).
– Ο Δημήτρης Καλαμίδας, ως αντιδήμαρχος Οικονομικών, θα έχει ως αρμοδιότητες, τα Έσοδα, τα Δημοτικά Τέλη, τη εκτέλεση του Προϋπολογισμού και των δαπανών.
– Ο Νίκος Καραΐσκος , ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας, θα έχει ευθύνη για την αποκομιδή, τη καθημερινότητα και εξυπηρέτησης του δημότη.
– Ο Παναγιώτης Μαρινόπουλος θα έχε αρμοδιότητα στη ακίνητα της δημοτικής περιουσίας, των κληροδοτημάτων, την προστασία των ακτών, των κοιμητηρίων,των κατασκηνώσεων και όλων των θεμάτων του Διακοπτού.
– Ο Στράτος Βαρδάκης, ως αντιδήμαρχο Τουρισμού και Ποιότητας, αναλμβάνει την προβολή του δήμου, την τουριστική ανάπτυξη, την έκδοση αδειών καταστημάτων , τη δημόσια υγεία, τη λειτουργία λαϊκών αγορών και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος Αιγίου.