Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Απόψε η Τελετή Λήξης

Μήνυμα φιλίας και ένωσης των λαών στέλνει η Πάτρα από το ξεκίνημα των Μεσογεικών Παράκτιων Αγώνων και αυτό το μήνυμα θα ακουστεί ακόμη πιο δυνατά απόψε στην Τελετή Λήξης της διοργάνωσης. Μάλιστα το κεντρικό γήπεδο στην εγκατάσταση “Αρτεμις” στο οποίο θα φιλοξενηθεί η Τελετή Λήξης αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο, καθώς από χθες το μεσημέρι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν!
Με την Τελετή Λήξης θα ολοκληρωθούν οι Αγώνες της Πάτρας. Παράλληλα θα σημάνει το τέλος ενός πολύ όμορφου αθλητικού ταξιδιού, αλλά και η εκκίνηση ενός νέου σε άλλους τόπους της Μεσογείου. Οι αθλητές και των 26 χωρών που συμμετείχαν στους Αγώνες της Πάτρας θα παρελάσουν όλοι μαζί χωρίς κανένα διαχωρισμό μεταφέροντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα της ένωσης και φιλίας και φυσικά της ειρήνης των λαών.
Η Τελετή λήξης θα αποτελέσει μια γιορτή των εθνών, ένα πάρτι αποχαιρετισμού των αποστολών μια εκδήλωση που θέλει να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους αθλητές και τους εθελοντές για την παρουσία τους στη διοργάνωση και την πόλη. Με πολύ χορό και μουσική θα σηματοδοτηθεί το τέλος της σπουδαίας γιορτής της Μεσογείου.
Όπως έχει ανακοινωθεί από την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων η θύρα για την είσοδο των θεατών στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί η Τελετή Λήξης θα ανοίξει στις 6.30 μ.μ. και για λόγους ασφαλείας θα κλείσει στις 8 μ.μ., δηλαδή μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 8.30 μ.μ. Προσέξτε μια σημαντική παράμετρο, οι θεατές θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο μόνο από την είσοδο στην Ιεροθέου Αρχιεπισκόπου.