Η Νέα Δημοκρατία είναι ο Φορέας της Εθνικής Συνεννόησης

«Η σταθερότητα της χώρας προϋποθέτει αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» υπογράμμισε ο βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, προσθέτοντας ωστόσο πως «η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει συναίνεση και προσπάθεια συνεννόησης με άλλες πολιτικές δυνάμεις».

Ο κ. Κατσανιώτης, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί διαρκώς για συνεννόηση και το ίδιο θα κάνει και ως επόμενη κυβέρνηση, σημειώνοντας πως το ουσιαστικό είναι η «μέγιστη δυνατή ταύτιση με την κοινωνία» μέσα από την οποία θα ξεπεραστούν οι δύο μεγάλες «πληγές» του παρελθόντος, δηλαδή ο λαϊκισμός και ο διχασμός.

«Είναι απολύτως θετικό ότι ξεπερνούμε την εποχή του λαϊκισμού και του διχασμού. Και είναι δεδομένο πως η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δύναμη της αλήθειας, της λογικής και της συνεννόησης» είπε ο βουλευτής, ο οποίος αναφερόμενος και στην τουρκική προκλητικότητα, καθώς και στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρόσθεσε: «Φορέας της εθνικής συνεννόησης είναι η Νέα Δημοκρατία. Και είναι απολύτως θετικό το αποτέλεσμα που υπήρξε στην Ε.Ε. αλλά δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε το παράδοξο, ο κ. Τσίπρας που παλαιότερα έλεγε όχι στην Ευρώπη και μέχρι πρότινος κατήγγειλε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και τον κ. Βέμπερ προσωπικά, να προστρέχει τώρα στην Ευρώπη και ο κ. Βέμπερ με το ΕΛΚ να αποτελούν συμπαραστάτες της εθνικής προσπάθειας. Πρέπει να το πούμε: Ευτυχώς που οι λογικές μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ευοδώθηκαν και ευτυχώς που η Νέα Δημοκρατία άσκησε σοβαρή πολιτική στα εθνικά μας θέματα…»