ΑΧΑΪΑ: Απόψε στην Πάτρα, αύριο Ηλεία και Αίγιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Σε εκκρεμότητα το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στο νομό!

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα  Τρίτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως πρώτος μετέδωσε το ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 την περασμένη Παρασκευή.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έρχεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για τέταρτη φορά και θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της Achaia Clauss, στις 8 το βράδυ, αναδεικνύοντας το σχέδιό του, για την επόμενη μέρα, όπου θα κυριαρχεί η ενότητα του λαού και η αισιοδοξία για το μέλλον.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΝΔ θα αναλύσει το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος για τη χώρα, αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Achaia Clauss, στις 8 το βράδυ, έχουν προσκληθεί επιχειρηματίες, τοπικοί οικονομικοί παράγοντες, λογιστές, ενώ είναι ανοιχτή για το κοινό.

Αύριο θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Αχαΐα ενώ θα βρεθεί και στον Πύργο Ηλείας.

Ο κ. Μητσοτάκης στις 7.30μ.μ. θα βρεθεί στην πλατεία
Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο και συγκεκριμένα στο κατάστημα «Πύργος», όπου θα
συναντηθεί με στελέχη και φίλους τής παράταξής.

 

 

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα επικεντρωθεί στην ανάταξη της οικονομίας και η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του κόμματος, όσο και για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχάια Κλάους, συνδέεται με την απόφαση της ηγεσίας, να ξεφύγει από τις καθιερωμένες ανοιχτές συγκεντρώσεις. Σκοπός της ομιλίας του, θα είναι η μεταφορά θετικών μηνυμάτων στο ευρύ κοινωνικό πεδίο και γι΄αυτό θα επικεντρωθεί στο πώς θα έρθει η ανάπτυξη στον τόπο, πώς θα στηρίξουμε δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, πώς θα μειωθεί η φορολογία και πώς οι Έλληνες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Στο μεταξύ αναμένεται – πιθανά αύριο – η  ανακοίνωση της λίστας των υποψηφίων βουλευτών Αχαΐας, η οποία λογικά θα πρέπει να προηγηθεί της ομιλίας και της εκδήλωσης.

Σίγουροι θεωρούνται  οι δύο εν ενεργεία βουλευτών Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσονας Φωτήλας, καθώς και η συμμετοχή των:

Έφης Γιαννιά (απόστρατος τςη ΕΛ.ΑΣ)

Χριστίνας Αλεξοπούλου (τ.πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αχαΐας),

Αθηνάς Τραχήλη (πρόεδρος Κτηνιάτρων)

Ασπασίας Ρηγοπούλου (ιατρός)

Ντίας Ζαχαροπούλου-Στούμπου (περιφερειακή σύμβουλος  Απ.Κατσιφάρα-επιχειρηματίας στο Αίγιο).

Γιώργου Κουτρουμάνη (προέδρου Οικονομικού Επιμελητηρίου)

Του Άγγελου  Τσιγκρή (εγκληματολόγου) με κάποια ερωτηματικά.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η απάντηση του δημοσιογράφου και πολιτευτή Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, που του ζητήθηκε  ναι είναι και πάλι στη λίστα, αλλά κινείται προς το «όχι».

Έκπληξη αποτελεί η μη πιθανολογούμενη μη συμμετοχή του τ. βουλευτή Θανάση Νταβλούρου,αν και τις τελευταίες ώρες η συμμετοχή του έχει περισσότερα ποσοστά.

Μετέωρες θεωρούνται αυτές, της πολιτευτού Έλενας Κονιδάρη (υγειονομική υπάλληλος) και του Καλαβρυτινού πολιτευτή   Δημήτρη  Αντωνακόπουλου.

Οριστικά εκτός είναι  η Γεωργία Ντάτσικα (αστυνομικός)

Πιθανή είναι η συμμετοχή του νεοεκλεγέντος περιφερειακού συμβούλου Τάκη Παπαδόπουλου, καθώς και της νεαρής κ.Ταπεινού από το Λάππα.

Αρνήθηκαν συμμετοχή  οι γιατροί κ.κ. Μουτούσης και Σκουρμπρής, καθώς και δύο πανεπιστημιακοί, λόγω έλλειψης προετοιμασίας τους.