9o Patras Motor Show (P.M.S)

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει, στις 14 -15 & 16 Ιουνίου 2019,  για 9η συνεχή χρονιά, το Patras Motor Show (P.M.S), στον  Μώλο της Αγ. Νικολάου.

Στην 9η έκδοση της Πανελληνίως καταξιωμένης Εκδήλωσης η Οργανωτική Επιτροπή με γνώμονα την σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία της, θέτει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και σε επίπεδο εκθεμάτων αλλά και σε επίπεδο Show.

Το αίσθημα ευθύνης για την διατήρηση της παράδοσης έχει μετατραπεί σε χρέος καθώς η Αχαϊκή Πρωτεύουσα έχει τεράστια ιστορία στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Η ποιοτική αναβάθμιση της Εκδήλωσης, αλλά και η Πανελλαδική προβολή του θεσμού, είναι καθήκον πλέον, τόσο για το καλό της πόλης μας όσο και των Εκθετών της.

Το PMS φέτος γυρνάει σελίδα προς το μέλλον με παράλληλες δράσεις που θα αφήσουν εποχή και θα υποδεχθούμε :

 

  • περίπου 40 Ferrari, αφού το Ferrari Owner΄s Club «Passione Rossa», θα γιορτάσει μαζί μας τα 20 χρόνια ζωής του.
  • περίπου 20 γνήσιες Lancia HF Integrale από το επίσημο Club της Αθήνας
  • για πρώτη φορά τον Παγκόσμιο διαγωνισμό ηχοσυστημάτων DB Drag
  • καταξιωμένους Έλληνες οδηγούς Drift για την Live Arena
  • πάνω από 15 οργανωμένα Clubs αυτοκινήτων και μηχανών
  • πάνω από 300 εκθέματα
  • πάνω από 40 περίπτερα

 

Και φέτος το Patras Motor Show με την 9η έκδοσή του, θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα, με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, Αγωνιστικά αυτοκίνητα, Αντίκες, Φόρμουλες, Ιδιοκατασκευές, Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών και λοιπά.

Η  ΦΙΛΜΠΑ με αναρτήσεις στο site www.automotopatras.gr/pms αλλά και στην σελίδα Patras Motor Show στο Facebook, κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6906611682 κ. Καπετανάκη Μάρκο Γραμματέα της Εκδήλωσης.

Για θέματα MARKETING, Διαφημιστικής Υποστήριξης και Χορηγιών επικοινωνήστε στo 6908569505 κον Καπετανάκη Νίκο και email : markoskapetanakis@hotmail.com.

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους υποψήφιους Εκθέτες – Συμμετέχοντες ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.