Κρήτη: Θρίλερ με Πολωνό τουρίστα που εξαφανίστηκε στα Χανιά

Ο Αντρίζ Βέμπερ, έφτασε στο Αεροδρόμιο Χανίων το Σάββατο 6 Απριλίου και κατευθύνθηκε με δημόσια συγκοινωνία, προς τα νότια του νομού για πεζοπορία. Τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους οικείους του, βρίσκονταν στη Σούγια και είχε σκοπό να μείνει για περιήγηση μεταξύ Σούγιας και Χώρας Σφακίων. Ενδεχομένως να επιβιβάστηκε σε ferry boat με προορισμό τη Γαύδο, μεταξύ 9 και 10 Απριλίου.

Το τελευταίο τηλεφώνημα προς τους οικείους του έγινε τη Δευτέρα 8 Απριλίου, ενώ ο Αντρίζ θα έπρεπε σήμερα Σάββατο να επιστρέψει στην Κρακοβία, όμως δεν επιβιβάστηκε ποτέ στην πτήση που έφευγε από το Αεροδρόμιο Χανίων. Το κινητό του επίσης είναι απενεργοποιημένο.

Η κόρη του, επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα στα Σφακιά και αύριο αναμένεται να φτάσει στα Χανιά, αναζητώντας τον πατέρα της. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Πρεσβεία της Πολωνίας.

O αγνοούμενος είναι 64 ετών, έχει ύψος 1, 94, είναι αδύνατος με γκρίζα μαλλιά, γκριζοπράσινα μάτια. Φορούσε αθλητικά ρούχα και κρατούσε σακίδιο με σκηνή, υπνόσακο.

Πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντος, με ανάρτηση στο Facebook, παρακαλεί όποιον από τα Χανιά γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει δίνοντας στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του αγνοούμενου

Πηγή: https://flashnews.gr/