Το Κίνημα Αλλαγής κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για αντισυγκέντρωση

Κύκλο επαφών με κορυφαία στελέχη ξεκινά η Φώφη Γεννηματά ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής στις 30 και 31 Μαρτίου. Σήμερα θα κλείσει η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για την ευρωβουλή, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου και πιθανότατα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Με αφορμή την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος πως στις 27 Μαρτίου θα διοργανώσει εκδήλωση για την προοδευτική συμμαχία στο Κίνημα Αλλαγής κάνουν λόγο για αντισυγκέντρωση στη δική τους πρωτοβουλία κατά της ακροδεξιάς που έχει ανακοινωθεί για τις 28 Μαρτίου στο Κερατσίνι.

Είναι λογικές παλαιάς εποχής, επισήμανε χαρακτηριστικά ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

Στο δίλημμα Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ, Σταμάτης Μαλέλης και Παύλος Χρηστίδης ξεκαθάρισαν ότι η εντολή των πολιτών είναι για τη δημιουργία ευρύτερου φορέα.

Σε ότι αφορά στις συνεχιζόμενες αναφορές του πρωθυπουργού για παρακράτος οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη επισήμαναν πως ακόμη περιμένουν να ενημερώσει ο Αλέξης Τσίπρας τους πολίτες για τη… γάτα των Ιμαλαΐων.