Ιβάνκα Τραμπ: Δεν ανησυχώ για εμπλοκή της οικογένειάς μου σε συμπαιγνία με τη Ρωσία

Η «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, διαβεβαίωσε ότι δεν ανησυχεί καθόλου για το ενδεχόμενο άσκησης διώξεων σε βάρος προσώπων της οικογένειάς της, στο πλαίσιο της έρευνας για την πιθανή συμπαιγνία μεταξύ της Ρωσίας και συνεργατών του Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν νιώθω καμία απολύτως ανησυχία» απάντησε η Ιβάνκα Τραμπ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που προβλήθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανή εμπλοκή οικείων της σε αυτήν την υπόθεση, που επισκιάζει τη θητεία του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου.

«Δεν υπάρχει τίποτα και, εντούτοις, πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εδώ και εβδομάδες, εβδομάδες και μήνες» τόνισε.

Η Ιβάνκα Τραμπ επισήμανε, επίσης, στο ABC ότι «πρακτικά δεν γνωρίζει τίποτα» σχετικά με το σχέδιο οικοδόμησης στη Μόσχα ενός ουρανοξύστη από τον Οργανισμό Τραμπ, την εταιρεία του Ντόναλντ Τραμπ, μία από τις πτυχές της έρευνας για τη Ρωσία.

«Δεν υπήρξε ποτέ υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Δεν συζήτησα ποτέ για αυτό με κάποιο τρίτο πρόσωπο εκτός του Οργανισμού» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι «δεν επρόκειτο για ένα σχέδιο προχωρημένου σταδίου».