Βήμα πρόκρισης στους 4 του Κυπέλλου με αέρα… Χιμένεθ θέλει η ΑΕΚ

Όπως εξελίσσεται η σεζόν στη Super League, με το πρωτάθλημα προ πολλού χαμένο και τη δεύτερη θέση πλέον πολύ μακριά, το Κύπελλο φαντάζει για την ΑΕΚ ο πιο εφικτός εναπομείνας στόχος. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει απόψε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο (19:30, COSMOTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αρχίζει την τρίτη του θητεία στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός έχοντας μόλις μια προπόνηση, τη χθεσινή, είναι φυσικό να μην προλαβαίνει να αλλάξει πολλά πράγματα. Όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει την πεπατημένη του 3-5-2, σύστημα που άλλωστε και ο ίδιος εφάρμοσε σε αρκετά ματς την περασμένη σεζόν. Μόνο που λόγω των ελλείψεων των Μπακασέτα και Κρίστισιτς, θα υπάρχει μια τροποποίηση στον άξονα, όπου θα υπάρχουν δύο παίκτες με αμυντικογενή χαρακτηριστικά.

Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο άμυνας, τον Οικονόμου δεξιά και τον Μπακάκη αριστερά του. Ο Σιμόες, που επιστρέφει μετά από δυόμισι μήνες (74 ημέρες για την ακρίβεια), και ο Άλεφ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, οι Γκάλο από τα δεξιά και Χουλτ από αριστερά θα βρίσκονται στις πτέρυγες, ενώ ο Μάνταλος θα κινείται πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Λιβάγια και Πόνσε.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Τσιντώτας, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Μπογέ, Μπότος, Γιούσης και Κλωναρίδης.

Πηγή: sport-fm.gr