Europa League: Με στόχο τη νίκη κόντρα στην Μπάτε ο ΠΑΟΚ

Μετά τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, με την ήττα του ΠΑΟΚ από την Τσέλσι και το «διπλό» της Μπάτε στην Βουδαπέστη, ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Λευκορωσία με στόχο τη νίκη (22:00 CosmoteSport3), που θα του δώσει αυτομάτως την δυνατότητα να χριστεί φαβορί για την δεύτερη θέση του ομίλου.

Στο πλευρό των παικτών του ΠΑΟΚ θα βρεθεί ο Ιβάν Σαββίδης, που θα ταξιδέψει στη Λευκορωσία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την ΜΠΑΤΕ, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Το πλάνο ενδεκάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως ανέφερε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, υπάρχουν σημάδια κούρασης στο ρόστερ τα οποία είναι περισσότερο ψυχολογικής υπόστασης καθώς προηγήθηκε ένα διάστημα με πολλά και απαιτητικά παιχνίδια.

Μάλιστα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε πως στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα προσανατολιστεί σε ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως είναι πιο… φρέσκοι, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων του αναφορικά με τις αλλαγές που θα κάνει…

Όπως όλα δείχνουν, ο 49χρονος τεχνικός σκέφτεται να δώσει μερικές ανάσες στον Αντελίνο Βιεϊρίνια και στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, οι οποίοι έχουν πάρει αρκετά παιχνίδια τις τελευταίες ημέρες και αντί των δύο ποδοσφαιριστών να χρησιμοποιήσει τους Αλίν Τόσκα και Λέο Ζαμπά.

Κοινώς σε σύγκριση με την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», δεν αποκλείεται ο Λουτσέσκου να προβεί στις συγκεκριμένες δύο αλλαγές.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, με τους Τόσκα – Κρέσπο – Βαρέλα και Μάτος να απαρτίζουν την τετράδα της άμυνας. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο – Κάνιας, με τους Λημνιό και Ζαμπά στις πτέρυγες.

Ο Δημήτρης Πέλκας θα βρεθεί στην κλασική του θέση, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πρίγιοβιτς.

Οι Λευκορώσοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με φόντο το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι σκέψεις ενδεκάδας του Αλεξέι Μπάχα.

Όπως όλα δείχνουν, ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα κινηθεί σε ένα σύστημα 4-3-3, έχοντας κάτω από την εστία των γηπεδούχων τον Σχερμπίτσκι.

Στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, θα αγωνιστούν, οι Ρίος, Πολιάκοφ, Φιλιπένκο και Βολόντκο και στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Μπάγκα, Γιαμπλόνσκι και Ντραγκούν.

Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Ίβανιτς και Στάσεβιτς, με έναν εκ των Σίγκνεβιτς-Τουόμινεν στην κορυφή.